delkhasteh1399 مدیر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1169 عنوان افطار چی درست کردین با میخا بکنید | مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 126 پست یک عدد روزه دار گرسنه و کم حوصله هستم :/ظهر باقالی پلو درست کردم شوهرم خورد حالا چی واس شام بزارم ساده باشه و خوشمزه همچی هست الی مرغ زندگی درد قشنگیست که جریان دارد❤️🩹 1400/02/01 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3379 عزيزم گندمش چطوري باشه ؟؟ گندم پوست كنده يا بلغور؟؟ من هميشه بلغور گندم ميزيزم ولي تو غذاسازم ... اگه بلغور باشه بهتره من ولی پوست کنده سالم بود در اخر تو مخلوط کن پوره اش کردم تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
delkhasteh1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1169 یه فنجون کوچیک حدود دو فنجون کوچیکم شکر ی فنجون برنج درسته باید اسیابش کنم زندگی درد قشنگیست که جریان دارد❤️🩹
الی_78 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 611 استارتر جان جسارتا شما هر چی بشینی پای گوشی غذایی درست نمیشه ها.......پاشو بسم الله کن یه چیزی درست کن....کوکو سبزی کتلت کوو سیب زمینی املت ماکارونی اینا همه زود اماده میشه دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم. #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت. مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل. مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3379 عزيزم گندمش چطوري باشه ؟؟ گندم پوست كنده يا بلغور؟؟ من هميشه بلغور گندم ميزيزم ولي تو غذاسازم ... اها من ریختم تو مخلوط کن خیلی خوب شد تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
delkhasteh1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1169 استارتر جان جسارتا شما هر چی بشینی پای گوشی غذایی درست نمیشه ها.......پاشو بسم الله کن یه چیزی درست ... 🤠🥺معتاد شدم خواهر چشم الان میرم ی چی میزارم زندگی درد قشنگیست که جریان دارد❤️🩹
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 ی فنجون برنج درسته باید اسیابش کنم عزیزم من فنجونم کوچیک بود بله بسه باید چند ساعت برنجتو خیس کنی با یه کم گلاب حین پخت هم قبل از اینکه شکر بریزی زعفرونو اضافه کن بعد شکر بریز و گلاب و روغن و یه کم عرق هل من میرنم ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 اگه بلغور باشه بهتره من ولی پوست کنده سالم بود در اخر تو مخلوط کن پوره اش کردم ممنون عزيزم تورو خداااااااا لايك نكنين
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 استارتر جان جسارتا شما هر چی بشینی پای گوشی غذایی درست نمیشه ها.......پاشو بسم الله کن یه چیزی درست ... 😂😂 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مامانjanan3 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7064 اها من ریختم تو مخلوط کن خیلی خوب شد مخلوط كن يعني همون ظرفي ك اسموتي اينا درست ميكنيم ديگه؟؟؟ تورو خداااااااا لايك نكنين
آدم_خاکی عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 390 http://eitaa.com/joinchat/210829418Cfe022a7b47اینجا لیست غذایی پیشنهادی برای ماه رمضان و اموزش افطار و غذا و سوپ و شربت و ترفند و ایده و نکات خانه داری گذاشته منم عضوم تو ایتاس اگ ایتا ندارید نصبش راحته ایرانی و رایگانه
الی_78 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 611 😂😂 راس میگم خب دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم. #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت. مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل. مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین
delkhasteh1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1169 عزیزم من فنجونم کوچیک بود بله بسه باید چند ساعت برنجتو خیس کنی با یه کم گلاب حین پخت ه ... مرسی زندگی درد قشنگیست که جریان دارد❤️🩹
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 اسی هرچی درست کردی بیا بگو کنجکاو شدم😅 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
delkhasteh1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 1169 اسی هرچی درست کردی بیا بگو کنجکاو شدم😅 الان برنج گذاشتم واس شله زرد تصمیم شد گوجه بادمجون بزارم با سیب زمینی خودمم افطار نون پنیر خیاروگوجه بخورم زندگی درد قشنگیست که جریان دارد❤️🩹