2777
2789
عنوان

خانما این سوال ذهنمو درگیر کرده...طلا بعد ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست
نه نمیتونن. چون شما تبدیل میکنی به یچیزی و به نام خودت هست 

مرسی عزیزم بابت اطلاعات🤩

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس راهش فروشه

من دقیق راهش رو نمی دونم

فک کنم این جواب بده

خودمم درگیرم 

همه چی خیلی مزخرفه 

حسابشون بکن سر عقد حتی سکه هایی که خانواده من دادن رو برداشت برو من دیگه رنگشونم ندیدم بعد تو دادگاه تهمت زد که همه رو این برداشته بی اجازه برده 

من دقیق راهش رو نمی دونم فک کنم این جواب بده خودمم درگیرم  همه چی خیلی مزخرفه  حسابشون ...

مرسی واسه راهنماییت عزیزم❤ 

خب میگفتی ثابت کن همچین کاری کردم.وکیل گرفتی؟چقد مردا وقتی میخان طلاق بگیرن ادمایی کثیفی میشن...به دروغ متوسل میشن و هزارتا قسمم روش میخورن...زیاد دیدم ازین جور مردا..

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
نمیدونم بخدابستگی بطرفت وقاضی ایناداره  شماکه مشکلی نداری  خداروشکر،بهش فکرنکن

مرسی عزیزدلم بخاطر راهنماییت❤ واسه یه درصد شکی که واسه زندگیم داشتم پرسیدم ...اخه خانواده همسرم خیلی اهل دخالت و متلاشی کردن زندگین ..داشتم خودمو اماده میکردم واسه اون روز..

مرسی واسه راهنماییت عزیزم❤  خب میگفتی ثابت کن همچین کاری کردم.وکیل گرفتی؟چقد مردا وقتی میخان ط ...

تا الان فک کنم ۵۰ تومن و یا حتی بیشتر پول وکیل دادیم

و رسما هنوز هیچی به هیچی

دو سال بیشتر شده درگیرم

نه طلامال کسیه که فاکتوربنامشه من الان هروقت میخرم باهمسرمم میزنه اقای فلانی  

من پارسال طلاهامو عوض کردم ولی طرف اشناعه هنو وقت نکردیم فاکتورشو بگیریم...خودم یروز طلاهامو میبرم فاکتورشو به اسم خودم میگیرم..

مرسی عزیزدلم بخاطر راهنماییت❤ واسه یه درصد شکی که واسه زندگیم داشتم پرسیدم ...اخه خانواده همسرم خیلی ...

اون روز بگو فروختیم توزندگی تمام شدورفت  یابگوفروختم بابت کارهای دادگاه  اینا خداکنه ادم دلش بخوادکاریوکنه راهش پیدامیشه نگران نباش

تا الان فک کنم ۵۰ تومن و یا حتی بیشتر پول وکیل دادیم و رسما هنوز هیچی به هیچی دو سال بیشتر شده درگ ...

50تومن پول وکیل دادین هنو هیچ کاری نکرده؟خدا کمکت کنه انشالله همین امسال از شرش خلاص شی و به ارامش برسی..

اون روز بگو فروختیم توزندگی تمام شدورفت  یابگوفروختم بابت کارهای دادگاه  اینا خداکنه ادم د ...

اخه نسبتا زیادن حدود دویست تومن طلاعه واسه همین نمیتونم راحت بگم فروختم لازم داشتم...حالا خدا اون روزو نیاره ولی یه راهی واسش پیدا میکنم..

اخه نسبتا زیادن حدود دویست تومن طلاعه واسه همین نمیتونم راحت بگم فروختم لازم داشتم...حالا خدا اون رو ...

میگی که عوض کردی غمت چیه؟؟؟بروفاکتوربگیر بگومیخوام بزارم بانک  ناامنی زیادشده به این بهونه بنام خودت بگیراگرم میترسی بزاربانک کسی نمیتونه بگیره