2777
2789
عنوان

خانما این سوال ذهنمو درگیر کرده...طلا بعد ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی که عوض کردی غمت چیه؟؟؟بروفاکتوربگیر بگومیخوام بزارم بانک  ناامنی زیادشده به این بهونه بنام ...

پیشنهاد خوبی بود عزیزم بهونه خوبی بود واقعا مرسی...خداخیرت بده ❤

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
ممنونم خدا از دهنت بشنوه  برام خیلی دعا کن

باشه حتما عزیزم واست صلوات میفرستم و حمد میخونم..انشالله راحت بشی..

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
قبلا یه وکیل استادم بود میگفت اگه طلا رو عوض کنی یا بفروشی دیگه مرد نمیتونه ادعا کنه اینا مال من بود ...

جدی؟خب منی که طلاهای اول ازدواجمو کلا بردم عوض کردم دیگه نمیتونن ازم بگیرن ینی؟یا اینکه بعد عروسیمون همسرم تو طول زندگی طلا واسم خریده اوناهم همینطور؟فقط طلاهای موقع ازدواج مهمن ینی؟

قبلا یه وکیل استادم بود میگفت اگه طلا رو عوض کنی یا بفروشی دیگه مرد نمیتونه ادعا کنه اینا مال من بود ...

یا منظورشون نزدیک به طلاقه که طلارو عوض کنی؟

باید بعد از جدایی بگی مالی که هدیه دادی به فنا رفت اینا دیگه طلاهای خودمه قبل از جدایی هر چه ط ...

اخه نمیذارن بعد جدایی بگیرن که...همینکه اقدام به جدایی بشه سریع پای طلاهارو میکشونن وسط...

اخه نمیذارن بعد جدایی بگیرن که...همینکه اقدام به جدایی بشه سریع پای طلاهارو میکشونن وسط...

یکی بود تو فامیل بود دختره همه طلاها رو برد گفت طلا ندارم فروختم یه همچین چیزی دیگه کاریشم نداشتن  

ی کی بود تو فامیل بود دختره همه طلاها رو برد گفت طلا ندارم فروختم یه همچین چیزی دیگه کاریشم نداشتن&n ...

خب دادگاه نمیتونه پیگیر شه که کجا فروختی چیکار کردی و...؟خانواده همسرمن خییییلی طلا دوستن خییییلی...ازهرچی بگذرن از طلا نمیگذرن..اصلا هرچی بگم کم گفتم..

نه راهش فروشه بعد خودت پول بزار روش یه مقدار دوباره بخر تبدیل کن اینجوری مال خودت میشن به اسم خودت ر ...

اها اینجوریم خوبه...مرسی عزیزم بابت راهنماییایی که کردی❤