naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 عنوان خانما این سوال ذهنمو درگیر کرده...طلا بعد ازدواج... 256 بازدید | 43 پست طلاهایی که بعد ازدواج و در طول زندگی مشترک خریده میشه...موقع طلاق تکلیفش از نظر قانونی چی میشه؟باید چیکار کرد که بمونه دستت و نتونن بگیرن ازت..من قصد طلاق ندارما خیلیم زندگیمو دوس دارم ولی همیشه برام سوال بوده ... میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن... 1400/02/01 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
allaheh_jan عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 14431 بعضیا طلاشون پس میگیرن بعضیاهم میگن هدیه بوده هدیه روپس نمیگیرن بستگی به طرفت داره
sojon عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2470 باید تبدیل بشن، بفروشی یه چیز دیگه بخری وگرنه عین طلا موجود باشه باید بدی به شوهرت بعضی هاهم دروغ میگن فروختن یا گم شده
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 بعضیا طلاشون پس میگیرن بعضیاهم میگن هدیه بوده هدیه روپس نمیگیرن بستگی به طرفت داره خب باید چیکار کرد نتونن ازت بگیرن میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 بفروشش بگو به پول نیاز داشتم فروختم پس راهش فروشه میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19035 اگه موقعی که فاکتور می گیری برای طلا به اسم خودت باشه کسی نمیتونه ازت بگیره از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
خزااااان2 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 3520 تبدیلش میکنن و میفروشن اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 باید تبدیل بشن، بفروشی یه چیز دیگه بخری وگرنه عین طلا موجود باشه باید بدی به شوهرت بعضی هاهم ... چقد بده اینجوری...خب بعد مثلا بفروشی ماشینی زمینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟ میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
allaheh_jan عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 14431 خب باید چیکار کرد نتونن ازت بگیرن دروغ بگی وگرنه نمیشه ینفردیدم قایم کردگفت فروختم هزینه وکیل دادم براطلاق اینا
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 اگه موقعی که فاکتور می گیری برای طلا به اسم خودت باشه کسی نمیتونه ازت بگیره حتی اگه طلافروشه بگه جفتشون اومدن خریدن میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 دروغ بگی وگرنه نمیشه ینفردیدم قایم کردگفت فروختم هزینه وکیل دادم براطلاق اینا خب بعد از طرف دادگاه پیگیر نمیشن که کجا فروختی و چیکار کردی و... میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
mahtab75m70 عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 4333 چقد بده اینجوری...خب بعد مثلا بفروشی ماشینی زمینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟ بفروش به مادرت یا خواهرت بعد دوباره ازش بخر بعد دادگاه
naghashi_khoda مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 435 تبدیلش میکنن و میفروشن وقتی بفروشی ماشینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟ میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
خزااااان2 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 3520 وقتی بفروشی ماشینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟ نه نمیتونن. چون شما تبدیل میکنی به یچیزی و به نام خودت هست اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫