2777
2789

طلاهایی که بعد ازدواج و در طول زندگی مشترک خریده میشه...موقع طلاق تکلیفش از نظر قانونی چی میشه؟

باید چیکار کرد که بمونه دستت و نتونن بگیرن ازت..

من قصد طلاق ندارما خیلیم زندگیمو دوس دارم ولی همیشه برام سوال بوده ...

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا طلاشون پس میگیرن بعضیاهم میگن هدیه بوده هدیه روپس نمیگیرن بستگی به طرفت داره

خب باید چیکار کرد نتونن ازت بگیرن

میشه لطفا یه صلوات واسه زندگیم بفرستین؟ خانواده همسرم دارن زندگیمو ازهم میپاشن...
باید تبدیل بشن، بفروشی یه چیز دیگه بخری وگرنه عین طلا موجود باشه باید بدی به شوهرت  بعضی هاهم ...

چقد بده اینجوری...خب بعد مثلا بفروشی ماشینی زمینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟

اگه موقعی که فاکتور می گیری برای طلا به اسم خودت باشه کسی نمیتونه ازت بگیره

حتی اگه طلافروشه بگه جفتشون اومدن خریدن

دروغ بگی وگرنه نمیشه  ینفردیدم  قایم کردگفت فروختم هزینه وکیل دادم براطلاق اینا

خب بعد از طرف دادگاه پیگیر نمیشن که کجا فروختی و چیکار کردی و...

وقتی بفروشی ماشینی چیزی بخری دیگه نمیتونن بگیرن ازت؟

نه نمیتونن. چون شما تبدیل میکنی به یچیزی و به نام خودت هست 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫