2777
2789
عنوان

کیا بعد از یه عشق عمیق دوباره عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از همسر سابقم دارم نامید میشم شاید بشم 

انشالله عزیزم

فقط باید موقعی وارد یه رابطه جدید بشی که درگیری ذهنی نداشته باشی و دنباله نداشته های همسرت تو فرد جدید نگردی بنظرم به مشاور هم مراجعه کن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
انشالله عزیزم فقط باید موقعی وارد یه رابطه جدید بشی که درگیری ذهنی نداشته باشی و دنباله نداشته های ...

حتما میرم فقط،تنها دغدغم اینه که همسر سابقم اگر ببینه من ازش دور شدم خکدشو بهم نزدیک میکنه وهمین باعث شده من نتونم فراموشش کنم تمام دردم از،اینه اگر ازدواج کنم اون نزاره عاشق همسر دومم بشم

حتما میرم فقط،تنها دغدغم اینه که همسر سابقم اگر ببینه من ازش دور شدم خکدشو بهم نزدیک میکنه وهمین باع ...

متأسفانه ادما وقتی چیزی را از دست میدن تازه قدرشو میفهمن اکثریتمون اینجوری هستیم

وقتی دوباره بدستش بیارن بازم قدرنشناسن مگر عده بسیار کمی 

پس به نزدیک شدنهاش اهمیت نده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
حتما میرم فقط،تنها دغدغم اینه که همسر سابقم اگر ببینه من ازش دور شدم خکدشو بهم نزدیک میکنه وهمین باع ...

فراموش میکنی عزیزم

من مطمعنم

فقط یک مرد خوب

یکنفر هستش اونم جدا شده.شغل خوبی داره.ادم بسیار خوب و خانواده داری هستش

میخوایی بهت معرفی کنم

متأسفانه ادما وقتی چیزی را از دست میدن تازه قدرشو میفهمن اکثریتمون اینجوری هستیم وقتی دوباره بدستش ...

آره درست میگی  شما خیلی نزدیک شد منم نزدیک شدم ولی دوباره پسم زد از،همین دوگانگی هاش خسته شدم نمیدونم شاید منم زیا ی مغرورم و به تاطر بزرگ کردن تنهایی بچه بشدت عصبی میشم زودی ولی به این نتیجه رسیدم اگر دوستم داشت و عاشقم بود یه ا

لحظه نمیزاشت تنها باشم

فراموش میکنی عزیزم من مطمعنم فقط یک مرد خوب یکنفر هستش اونم جدا شده.شغل خوبی داره.ادم بسیار خوب و ...

عزیزم خیلی برام خواستگار میاد ولی اصلا اجازه ندادم بیان فقط،به یک دلیل که با احساسات کسی بازی نکنم  حتی بدترین خواستگارم بهتر از اون بود 

چشماتو باز کن ادما رو نمیشه شناخت اولش دوست دارم دوست دارم راه میندازن شیفته میشن ادم گول میخوره منک ...

آخی عزیزم برو مشاور حتما افسرده شدی ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی سالها رفتم مشاوره به این نتیجه رسیدم خودم باید خودمو نجات بدم 

آخی عزیزم برو مشاور حتما افسرده شدی ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی سالها رفتم مشاوره به این ن ...

دست و پام بسته است  هیچ کاری نمیتونم بکنم بخدا قسم انقدر دلم پره تا میام بنویسم اشکم میریزه خدا همه رو نجات بده  فکر طلاقو اینا هم نیستم یه بار طلاق گرفتم دهنم سرویس شد بعد همه میگن مشکل حتما من دارم که دوباره طلاق گرفتم