2777
2789
عنوان

کیا بعد از یه عشق عمیق دوباره عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 125 پست
عزیزم خیلی برام خواستگار میاد ولی اصلا اجازه ندادم بیان فقط،به یک دلیل که با احساسات کسی بازی نکنم & ...

چرا اخه

سخت نگیر

یه مدتت برای اشنایی بزار

این آقا هم بخدا شرایطش خوبه

خیلی اشنایی ها از یه اتفاق شروع میشه

نهایت جواب نه میگی

دست و پام بسته است  هیچ کاری نمیتونم بکنم بخدا قسم انقدر دلم پره تا میام بنویسم اشکم میریزه خدا ...

آخی عزیزم کاش اصلا دوباره ازدواج نکرده بودید منم خیلی میترسم از طلاق دوباره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم برو مشاور حتما افسرده شدی ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی سالها رفتم مشاوره به این ن ...

تنها کمکی که به خودم میتونم بکنم فقط سکوته و هیچی نخوام  ازش که اونوقت ادم احساس پوچی و یه ادم به درد نخور میکنه 

چرا اخه سخت نگیر یه مدتت برای اشنایی بزار این آقا هم بخدا شرایطش خوبه خیلی اشنایی ها از یه اتفاق ...

مرسی عزیزم آخه عزیزم مشکل خودمم باید حداقل چندین ماه  بگذره بعد بتونم به کسی فکر کنم 

بله همینه فقط الکی الکی الکی خودتتو درگیر کردی داخل قبری گریه میکنه که هیچ مرده ای داخلش نیست

من اصلا دیگه به فکر زندگی باهاش نیستم اون خیلی موقع ها زنگ میزنه ومیگه نابودم کردی ودوستم نداشتی