2777
2789
عنوان

کیا بعد از یه عشق عمیق دوباره عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 125 پست

من الان پس از گذشت سالها جدایی فهمیدم دیگه نمیشه اون زندگی رو ساخت فقط،نمیدونم اگر کسی د یگه بیاد تو زندگیم  و همسر،سابقم رو هم هنوز،ببینم وگلایه کنه که نابودم کردی و ارتباط برقرار کنه چجوری عاشق نفر دوم بشم وباوجود دیدن همسر سابقم فراموشش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خدا چند ساله دیگه چنان حسرت این روزارو میخوری ک چرا انقد خودتو زجر دادی به این فکر کن همین حرص خو ...

الان واقعا درک میکنم چی میگی .ولی جراتش رو ندارم بهش بگم برو.یعنی ضعیفم خیلی ضعیف...خودمو دوس ندارم دارم ازش محبت گدایی میکنم.

حرفای تو واقعیته.خودش بهم میگه تو برام تموم شدی.ولی من بازم پیگیرم بازم از گل نازک تر نگفتم.درسته من خودم کارایی که گفته بود رو رعایت نکردم ولی خب دوستش دارم.

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
در سالها باهاش رابطه جنسی هم داشتی؟؟؟

نه اصلا فقط تلفنی اونم با بچش حرف میزد وگاهی پیش میومد با من حرف می‌زد وهمش  گلایه وحس تنفر وچن بارم به خاطر،بچه با هم بیرون رفتیم حتی دستمون هم نخورد بهمم

ب خدا چند ساله دیگه چنان حسرت این روزارو میخوری ک چرا انقد خودتو زجر دادی به این فکر کن همین حرص خو ...

درخواست دادم میشه بپذیری به کمکت نیاز دارم

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
بازم دچار مشکل شدی؟؟؟

ادم خوبیه ولی تا زمانی که خونه ام و در خواستی ندارم و ساکتم و کار خونه میکنم سرم به کار خودمه ولی تا یه چیزی بخوام یکاری بخوام بکنم چکو خوابونده توگوشم از دیشب گوشم درد میکنه 

دوسش،داری شوهر دومت رو؟ به اولی هم فکر مبکنی؟

زمانی بهش فکر میکنم که اگه میدونستم سرنوشتم هرگز ازش جدا نمیشدم یا لا اقل دوباره ازدواج نمیکردم 

هر روز لعنت میکنم خودمو که خدا فرصت دوباره زندگی به من داد ولبثی من ازش استفاده نکردم 😔😔😔خیلی شرمنده خدام 

زمانی بهش فکر میکنم که اگه میدونستم سرنوشتم هرگز ازش جدا نمیشدم یا لا اقل دوباره ازدواج نمیکردم  ...

اشکال نداره عزیزم غصه نخور منم خیلی درد کشیدم خواستم برگردم اما اون از گذشتش بدتر شده بود شاید کسی ت  زندگیش اومده بود ولی به این نتیجه رسیدم که دیگه سمتش،نرم و بدون اون بتونم وقوی بشم

نمیشه عزیزم

اولا که عاشق نمیشی

اگه عاشق بشی یه مدت که بگزره باز دچار تناقض و درگیری ذهنی میشی

خیلی باید رو خودت کار کنی

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...