سلام دوستای گلم من با یه بچه از همسرم جدا شدم و تو این سالها نتونستم فراموشش کنم به خاطر،اینکه به خاطر،بچه همدیگرو زیاد میدیدیم ولی الان تصمیم گرفتم فراموشش کنم راههای ارتباطی را هرجوری بود به کمترین مقدار خودش رسوندم،اونایی که عشق واقعی رو تجربه کردن وبعد جدا شدن بیاید بگید آیا تونستن باز،عاشق شن ؟؟ تو این سالها خیلی زجر کشیدم دیگه دلم به حال خودم میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله عزیزم فقط باید موقعی وارد یه رابطه جدید بشی که درگیری ذهنی نداشته باشی و دنباله نداشته های ...
حتما میرم فقط،تنها دغدغم اینه که همسر سابقم اگر ببینه من ازش دور شدم خکدشو بهم نزدیک میکنه وهمین باعث شده من نتونم فراموشش کنم تمام دردم از،اینه اگر ازدواج کنم اون نزاره عاشق همسر دومم بشم
چشماتو باز کن ادما رو نمیشه شناخت اولش دوست دارم دوست دارم راه میندازن شیفته میشن ادم گول میخوره منکه عین مرده متحرکم هیچ انگیزه ای واسه زنده بودن ندارم
متأسفانه ادما وقتی چیزی را از دست میدن تازه قدرشو میفهمن اکثریتمون اینجوری هستیم وقتی دوباره بدستش ...
آره درست میگی شما خیلی نزدیک شد منم نزدیک شدم ولی دوباره پسم زد از،همین دوگانگی هاش خسته شدم نمیدونم شاید منم زیا ی مغرورم و به تاطر بزرگ کردن تنهایی بچه بشدت عصبی میشم زودی ولی به این نتیجه رسیدم اگر دوستم داشت و عاشقم بود یه ا
آخی عزیزم برو مشاور حتما افسرده شدی ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی سالها رفتم مشاوره به این ن ...
دست و پام بسته است هیچ کاری نمیتونم بکنم بخدا قسم انقدر دلم پره تا میام بنویسم اشکم میریزه خدا همه رو نجات بده فکر طلاقو اینا هم نیستم یه بار طلاق گرفتم دهنم سرویس شد بعد همه میگن مشکل حتما من دارم که دوباره طلاق گرفتم