2777
2789
عنوان

بچه مریض

256 بازدید | 49 پست

نوزادم ۲۳ روزشه امروز سیزده روزه دستشویی نکرده ۷ تا دکتر بردیم دوتاشون تونستن تشخیص بدن یکی گفت تنگی مقعد داره و دیگه گفت مشکوک به هیرو شیپرونگ هست بیماری که انتهای روده بزرگ عصب نداره 

کلی عکس و آزمایش نوشتن

از فکر و استرس جونم بالا اومده این چند روز کلی وزن کم کردم آب از گلوم به زور پایین میره

اگه این بیماری باشه عملش سخته و ممکنه تا اخر عمر عارضه بهم بزنن مثلا بی اختیاری بگیرن

انقدرررررر تو زندگیم بدبختی کشیدم نصفش تو همین نی نی سایت هس از سال ۹۷ عضوم

نمیدونم چرا خدا باهام اینکارو میکنه

تحمل این یکی رو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا دکتر دیگه هم ببر، تو این مسائل تشخیص دکتر خییییلی شرطه. سریع بچه رو نده زیر تیغ جراحی. حتما با دوسه تا دکتر دیگه مشورت کن. یه وقت میبینی یه چیز کوچیک بوده که با دارو برطرف میشده بخاطر تشخیص اشتباه دکتر، یه عمر درگیر میشین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شیراز هر چی متخصص بوده بردم

یه دکتر هست

توی اینستا اسمش زمانی هستش

ببین شماره مطبش رو میتونی پیدا کنی

بگو به منشیش وضعیت اورژانسیه من تهران نیستم نوزادمم اصلا نتونستن تشخیص بدن مشکلش رو

یه ویزیت انلاین بدید بهم

اون دکتر معروفیه

بلکه عکس و.... بده بفهمید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥