2777
2789
عنوان

به نظرتون برای مانتویی ها خواستگار بیشتره یا چادریا🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین چادری ومانتویی نداره این قضیه چون مردا یادگرفتن خانومارو  ازروی ظاهر قضاوت نکنن اینو ازبرادرزادم شنیدم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم ببخشید اما مذهبی مال پایین شهر نیست 

راستش من نسبت به محله ی خودمون گفتم

چون به هر حال تو پایین شهر دید به چشم شونه یه جورایی مثل شهرستانه البته نه به اون شدیدی 

خب ببین چادری ومانتویی نداره این قضیه چون مردا یادگرفتن خانومارو  ازروی ظاهر قضاوت نکنن اینو از ...

یعنی چی؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

واقعا ربطی ب پوشش نداره

دختر دایی من طرفای فرشته ی تهران منزلشونه

چادری هم هست 

اینقد خواستگار داره که مادرش خسته شده.. ادمای سرشناس میرن خواستگاریش

واقعا ربطی ب حجاب نداره

من خودم مانتویی ام زمان مجردیم خیلی خواستگارم کم بودن

یعنی چی؟

یعنی فقط پوشش که ظاهر باشه براشون مهم نیس حجاب ظاهر براش مهم نیس میگهبرام مهمه که خانومم دروغ نگه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم