جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 7931 عنوان بچها بیست ودو سالمه چطوری درس بخونم خیلی اهمال کارشدم 55 بازدید | 5 پست چطوری یه برنامه ریزی خفن انجام بدم همه چیزرو ووووو ینویسم هرروز تیک بزنم؟ #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛 دیروز | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگیلانی۹۹ عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 هر روز تفریح داشته باش یا پیاده روی بروبرنامتم سبکبچین مخصوصا اوایل آه له له له آه له لاس
جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 7931 سلام برای کنکور میخونی کنکور ارشد قبول شدم #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 7931 هر روز تفریح داشته باش یا پیاده روی بروبرنامتم سبکبچین مخصوصا اوایل ممنووونم🤍🤍 #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛