2777
2789
عنوان

به نظرتون برای مانتویی ها خواستگار بیشتره یا چادریا🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 71 پست
من دیدم شمارو خیلی خوشگلی 🤗

واقعا؟؟ کی دیدین منو؟؟ 

ممنونم عزیزم نظر لطفته

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم دیدمت، 😁😁 راس میگن خیلی خوشگلی شبسه ترانه علیدوستی هستی... 😍

همه منو دیدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ممنونم عزیزم چشات قشنگ میبینه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
فقط اوني ك گفت روزي ٦خاستگار😂

عزیزم َشاید واسه شما پیش نیومده

دلیلی نداره من دروغ بگم

من نمیگم کدوم شهرم ...ولی  کلا نظر آقایون داره برمیگرده...یه زمانی همه کمالات رو توی چادر ی بودن میدیدن ..الان نه....و اینکه چادری انتخاب کنن یا غیر چادری به اعتقادات خودشون برمیگرده ...نه روی بورس بودن چادری

خب عزيزم روزي ٦تا اخه ؟!

ن اینکه روزی 6 نفر صف بکشن دم خونمون😂😂

گاهی میشد ک 6 نفر در طول روز زنگ میزدن