2777
2789
عنوان

به نظرتون برای مانتویی ها خواستگار بیشتره یا چادریا🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 71 پست
عزیزم بی حجاب بودن وسگ داشتن شده بافرهنگی وآدمهای باکلاس بالاااااشهری  ولی چادری بودن وباحیاب ...

والا من از وقتی یادم میاد خونمون همین جا بوده

ن خودمون ن همسایه و فامیلیلامون اینجوری نیستن

متاسفانه بد جا افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه از جملش خوب برداشت کن حالا جالبه من بی حجاب نیستم ولی درست نیست اینجور حرف زدن

نمیدونم من سعی کردم خوب برداشت کنم😂

به نظر من حجاب ربطی به حیا نداره

حجاب پوشش ظاهریه

حیا پوشش باطنیه

کسی از باطن دیگری خبر نداره

پس نمیشه گفت چون کسی ظاهرش پوشش خوبی نداره باطنشم نداره

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
بی حجابا بی حیان؟ فقط خودتون خوبین

آدم باحیاازخداشرم می کنه مخالف دستورش باشه

خط قرآن می گه تاکجاهاتون رابایدبپوشونیداون موقع بعضیهابی حیان کاملابرعکس عمل می کنن وخجالت ازخداهم نمی کشن

تازه به اونهایی که دارن رعایت می کنن می گن شهرستانی

حالاخودتون قضاوت کنید

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

من خودم چادری‌ام و اکثرا دوستام چادری‌ان

من تو چادری‌ها بیشتر دیدم

ولی بازم بستگی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
نمیدونم من سعی کردم خوب برداشت کنم😂 به نظر من حجاب ربطی به حیا نداره حجاب پوشش ظاهریه حیا پوشش ب ...

به نظرمن همون پوشش باطنی یاحیاتوی پوشش بیرونی نمودپیدامی کنه

ببینیدحیایعنی همیشه خداراکنارمون حس کنیم واگه اینطورباشه برخلاف حرفش عمل نمی کنیم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بنطرم مانتویی تامانتویی داریم ینفرداریم مانتوش پوشیده است استیناش بلنده  قدمانتوش تازانویا کمی بالای زانوست یقه مانتوبسته است یه مانتوهم داریم ازارنج استین نداره یقش تاروسینه بازه قدشم نیم وجبه  چادرم همینجوریکیومیبینی واقعا زیرچادرم لباساشون خوبه اگرچادرش بازشه لباسش مقبوله یکیم میبینی چادرداره که بازش میکنه لباس بدنمابدون استین باشلوارکوتاه پوشیده ولی بنظرم هردوگروه خواستگارای خودشون دارن