2777
2789
عنوان

من میتونم تو دوماه پزشکی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 53 پست
این یه دروغ بزرگه. دنیا پر از قوانین الهیه پر از مقدرات. ما اختیار و توان مون در محدوده ی مق ...

بعله اینکه صد درصد!اما دلیل نمیشه انسان تلاش نکنه میگن از تو حرکت از خدا برکت!ما مکلف به تکلیف هستیم نه نتیجه.آدم تلاشش رو میکنه در نهایت به خدا توکل میکنه و از اون میخواد که هر چی صلاحه براش رقم بزنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین‌تا حالا انقدر رک نبودم ولی رک و با صداقت می گم نه قبول نمی شه یه هدف دست یافتنی تر انتخاب کن که خوشحالت کنه

مثلا بگو سال بعد یا امسال یه رشته خوب

اینم‌بگم‌احتمال اینکه کسی تو نی نی سایت بچرخه و پزشکی قبول بشه خیلی کمه

ما که کنکور دادیم این ساعت ها می خوابیدیم تا ۶ صبح بیدار بشیم تا بتونیم رتبه زیر هزار بیاریم.البته از تابستان سال قبلش هم خوندیدم انقدر رویایی نباش 

چه رشته ایی اوردن؟؟

سلام عزیزم موفق باشی فقط یه سوالی ازت دارم چطور شد به این درک رسیدی یعنی در واقع چیکار کردی چیشد که به یه همچین نتیجه ای رسیدی چطوری تونستی تنبلی و از خود دور کنی 

این یه دروغ بزرگه. دنیا پر از قوانین الهیه پر از مقدرات. ما اختیار و توان مون در محدوده ی مق ...

عزیزم بدون شک همع چیز دست خداست اماخدا ی چیزی داده ب نام باور و عقاید ادما عقایدشون باهم فرق میکنه بعدم مگه نمیگن ازتو حرکت از خدا برکت

من پشتیبانم از بین درسای اختصاصی اون مباحثی ک تست خیز ترن ر و میگه بخونم نمیدونم تاحالا فصل ۱فیزیک ب ...

ببین باید زمان رو مشخص کنیم برای تموم کردنشون مثلا تا ی ماه دیگه......پس لازمه خیلی سریع پیش بریم ب این عنوان ک ی دور کرده باشیم.میخوای برنامه ها مونو باهم رد بدل کنیم ی شیوه دارم واسه مرور کردن ک تا الان نزاشته عقب بمونم اگه میخوای بگمت......پشتیبان رو ول کن..منمپشتیبان دارم متولد 76 است یکی نی بیاد بگه پس چرا خودش دو باره نمیشینخ بخونه ب برج ای 600 تومن راضی شده    

بعله اینکه صد درصد!اما دلیل نمیشه انسان تلاش نکنه میگن از تو حرکت از خدا برکت!ما مکلف به تکلیف هستیم ...

خب آفرین منم همینو گفتم

دوباره بخون پیاممو

ولی اونی که شما گفتید این بود که «همه» چیز به تو بستگی داره!

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
عزیزم بدون شک همع چیز دست خداست اماخدا ی چیزی داده ب نام باور و عقاید ادما عقایدشون باهم فرق میکنه ب ...

اخرین جمله مو نخوندی

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
خب آفرین منم همینو گفتم دوباره بخون پیاممو ولی اونی که شما گفتید این بود که «همه» چیز به تو ...

بله متوجه شدم!منم منظورم از اون جمله این چیزی که فک کردید نبود گفتم مقدمه چینی نکنم اطاله کلام نشه!

حالا این ک دختری و من پسر ک قبول.... شاید این گارد وجود داشته باشه ک دارم ب رابطه دعوتت میکنم...ولی خب من کنکوریم میخوای در خواست بده ی هفته دیگه ازت امار میگیرم چ کردی چی تموم کردی اگ اوکی هستی ک در خواست بده من یک شنبه دوباره میام ی سر ب سایت بزنم بیبینم هستی یا نه .........می خوای ی ساعت مشخص کن اگر هم ن ک هیچ .....فقط خواستم درجه پیشرفت ها رو تو مقایسه داشته باشم........ خلاصه موفق باشی فعلا

بنظرتون چند دور مفید بخونیم؟ و تست های کنکورو بارها بزنیم و نکاتشو از بر کنیم و خلاصه نویسی هارو بارها مروز کنیم قبول میشیم؟ هوشمونم خوب باشه البته مثلا بایه بار خوندن یاد بگیریم