2777
2789
عنوان

من میتونم تو دوماه پزشکی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم موفق باشی فقط یه سوالی ازت دارم چطور شد به این درک رسیدی یعنی در واقع چیکار کردی چیشد که ...

عزیزدلم من از بچگی برای خودم ی زندگی دیگه روتصور میکردم مثلا چه اشکالی داره اگه ادم بجای بلاهایی ک فکرمیکنه سرش میان ب ارامش فکر کنه زندگی زیر بار فشار عصبی زندگی سختیه من این هدفو انتخاب کردم چون میتونم‌اینجوری اون زندگی رویایی ک همیشه ارزوشو داشتم رقم بزنم 

عزیزدلم من از بچگی برای خودم ی زندگی دیگه روتصور میکردم مثلا چه اشکالی داره اگه ادم بجای بلاهایی ک ف ...

میدونی تو این ۱۹ سال باتنش و اضطراب ک ناشی از برخوداطرافیانمدبود زندگی کردم من حالا ی دختر دارم ک درقبالش مسئولم و دلم میخاد بهترین زندگیو داشته باشه چهدازنظر رفاهی چه ازنظرعاطفی

اگه میشه به منم بگو دعات میکنم

بسته ب تعداد صفحه یا مبحثی تموم کردن درس واسه ی بازه خاص مثلا توی 30 روز ! قضیه اینجوریه که مثلا از کتاب فلان (مثلا ما اینجا بر حسب برنامه ریزی روی تعداد صفحه میگیم.....) 40 صفحه باید هر روز بخونیم .......خب روز اول 40 صفحه ی اول رو میخونی .........روز دوم 40 صفحه اول رو میخونی( مرور 40 صفحه ای ک خوندی) + 40 صفحه ی جدید (یعنی مثلا از صفحه ی 40 تا 80) روز سوم 40 صفحه جدید + 40 صفحه دوم و 40 صفحه ی اول رو 3 روز بعد دوباره میخونی............... و این روند رو اینجوری داریم ک هر 40 صفحه رو روز اول+ روز دوم + سه روز بعد(مثلا اگه روز اول 1 ام بود و روز دوم 2 ام دور سوم 40 صفحه روز 6 ام میشه یعنی سه روز بعد )و ب همین ترتیب دور چهارم 7 روز بعد و دور پنجم 15 روز بعد ............................این برای هر 40 صفحه بر فرض مثال بود .................و امتحان شده است و خب 100% باید مروری کتاب ها رو دور کرد اخه اگه غیر این باشه ی هفته بعد هر چی خوندی از یاذت میره...........خلاصه دعام کن دیگه خودت وعدشو دادی