2777
2789
عنوان

من میتونم تو دوماه پزشکی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 53 پست
پشتیبان پزشکی دارم همه ی کتابایی ک گفته رو تهیه کردم

نه نشد ..پرسیدم داری چ کار میکنی ...... تو دو ماه باید خیلی خاص برنامه بریزی...ببین مثلا من برا شروع ک امروز باشه .....فهمیدم ک درس های زبان و عربی از عمومی و زیست از اختصاصی رو میشه  با خوندن ب حساب تایم بالا جمع کرد مثلا مث عربی نیست ک باید مرحبه ب مرحله پیش برری یعنی تو هر روزت این  3 درس باید باشه .......خب شما تصمیمات چی بوده  ؟؟ تست کنکور میزنی ب با بوددجه بندی گاج کانون پیش میری چ کار خاصی داری انجام میدی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی ی کسی تمام زندگیشو میزاره پای چیزی و باتمام قدرت بره جلو هیچ چیزی براش غیر ممکن نمیشه

چون یه مدتی مشاور تحصیلی بودم با توجه به تجربم گفتم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

استارتر دوماه ک چیزی نیست

تو آشناها بوده کسی که تو ۴۰ روز همه تلاششو کرد و بهترین رشته تو بهترین دانشگاه تهران قبول شد

تو میتونی فقط کافیه اراده کنییی...وسط راه کم‌نیااار با قدرت ادامه بده

هروقت خسته شدی بگو بعد کنکور وقت واسه استراحت زیاده

توکلت ب خدا باشه حتما موفق میشی 😍⁦❤️⁩😍

موفق باشی    

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه نشد ..پرسیدم داری چ کار میکنی ...... تو دو ماه باید خیلی خاص برنامه بریزی...ببین مثلا من برا شروع ...

من پشتیبانم از بین درسای اختصاصی اون مباحثی ک تست خیز ترن ر و میگه بخونم نمیدونم تاحالا فصل ۱فیزیک با ژنتیکو باتابع دهم یازدهم دوازدهم دارم کارمیکنم ازعمومیاهم دین و زندگی و عربی چون برام راحت ترن کنیاز ب مطالعه ی کمتری دارن براادبیاتم قرابت وارایه

همه چیز بستگی به تو داره!

این یه دروغ بزرگه.

دنیا پر از قوانین الهیه پر از مقدرات.

ما اختیار و توان مون در محدوده ی مقدرات الهیه. نه بیشتر.

اگر به هرررر دلیلی خواست خداوند حکیم در چیزی نباشه، ما هرررچه قدر هم زور بزنیم، نمیشه.

البته اگر خواست خدا هم بر چیزی باشه، بازم ما نمی‌توانیم مقابله کنیم.

این وسط یه سری چیزا هستن که به اختیار ماست. ما فقط توان تصرف در اونا رو داریم

ما فقط مامور به انجام وظیفه و راضی بودن به نتیجه که همون فضای الهیه، هستیم.

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله