2777
2789

خانوماااا دختریی هستم با کمالاتت 

به تعدادی شوهر نیازمندم ممنون میشم ازتون اطلاع بدین😂😂😂

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه برادر شوهر دارم زنش رو طلاق داده...دست دومه ... اخلاق نداره ...چهره هم نداره ... همین اخریشه😁 ...

مگه گوشیه دست دومه؟

آپشنش خوبه؟

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

من ندارم ولی صبر کن اگهیت کنم تو دیوار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شوهر نکن بابا چیه  ما که شوهر کردیم عین ..... پشیمونیم  در حدی که الآن دو سال و خورده ا ...

توام ازدواج میکنی دوباره 

بیخیال 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

خخخخ

یکی از دوستام گف برا داداشم دنبال یک دختر سفید پوست خوشگل و خوشتیپ و پولداریم

حالا منم داداششو ندیده بودم دیشب عکسشو گذاشت پروفایل.😐😐😐😐واقعا چقد پرتوقع شدن مردا.

ندانم گرا....

برادرشوهر مجرد دارم 

کارمند نیروی انتظامی

۳۲ ساله

بسیار خوش مشرب و شوخ

دارای ی ۴۰۵ نوک مدادی

یک باب مادره ۱۱۰ کیلویی

دو خواهر غیر مداخله گر

ی زن داداش خوشگل مشگل

عروس خانوم قبوله؟😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه برادر شوهر دارم زنش رو طلاق داده...دست دومه ... اخلاق نداره ...چهره هم نداره ... همین اخریشه😁 ...

نهههه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
مگه گوشیه دست دومه؟ آپشنش خوبه؟

خخودش همیشه میگه یک عدد پسر هستم دست دوم دست یه دختر خانم از فلان شهر بودم فقط یکسال در کنارش بودم🤣🤣🤣

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
بیا خودم میگیرمت 😂😂😂😂😂😂😂 (همجنس بازی)😂😂😂😂😂

جوون🤤😂💦