2777
2789
عنوان

خانومایی که برادر و برادر شوهر مجرد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
شوهر نکن بابا چیه  ما که شوهر کردیم عین ..... پشیمونیم  در حدی که الآن دو سال و خورده ا ...

شوخیه عزیزم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ یکی از دوستام گف برا داداشم دنبال یک دختر سفید پوست خوشگل و خوشتیپ و پولداریم حالا منم داداشش ...

😒😒

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
تعدادی رو خوب اومدی...

ها بابا یکیش کمه😂😂

می دونم آقا نه تو رو خدا چند تا شوهر بکن

کاش میشد😂😂دلم که میخواد😂

اره خواهر فقط ازینا مونده ته انبار خوباشو بیس سال پیش مامانا برداشتن

ای باباااا حالااا یدونههه برا منمم بدین از خوباش

صد سال سیاه نمی خوام دیگه از این غلطا بکنم

میفهمت 

مجرد بودن بهتر از ازدواج اشتباهه 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜