2777
2789

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
من از این بیشتر خوشم اومد(مدیونی فکر کنی چون برا داداشته😑😂) باحاله ولی درعین حال مثل گربه های فیل ...

نه دیه من زود حدس زدم میخااای مال داداشه روو پسند کنی 

😂😂😂

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیشی خوشکلم تو حیاط ما دنیا اومد منو مامانم بهش غذا دادیم بزرگ شده 

اوه چه خجمله😍😅

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
میگم یه سوال با عرض معذرت  جیش گربه چه رنگیه

نمیدونم عزیزم گربه ها اصلا وقتی کسی کنارشون باشه جیش یا مدفوع نمیکنن همیشه هم تو باغچه جایی که خاک باشه این کارو میکنن

من از این بیشتر خوشم اومد(مدیونی فکر کنی چون برا داداشته😑😂) باحاله ولی درعین حال مثل گربه های فیل ...

😂😂😂استارتر میگه داداشش نامزد داره

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
نه دیه من زود حدس زدم میخااای مال داداشه روو پسند کنی  😂😂😂

ای بابا دستم رو شد😶😐😂

(وی از گربه ن تنها خوشش نمی آید ،بلکه از گربه سیاه می ترسد و بدش می آید😂😐😶🤐)

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
بنفش

جدی میگی .؟اخه واحد بغلی ما یه گربه داره ما کلا دو واحدیم پریروز دیدم گربش وسط راه پله جیش کرده بود و تقریبا قرمز بود وقتی بهش گفتم تمیز کن در جوابم گفت کار دختر من نیست کار بچه های خودته من تمیز نمیکنم 😐

گربه خودمون 😐

چه خوشگله، ولی خیلی سفید و بوره😁