2777
2789
😂😂😂استارتر میگه داداشش نامزد داره

چقدر من از گربه بدممم میاد

مخصوصا سیاهش

😂😐😶😖😑

از اولم نمیخواستم دل اسی رو بشکونم(فقط اسی😂😏)

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه کار خوبی میکنی

مرسی عزیزم اره واقعا خیلی حال خوبی به ادم میده واقعا گربه ها دعا میکنن برا ادم من واقعا تو این مدت خیلی اتفاق های خوبی برام افتاده

[QUOTE=186447982]ای بابا دستم رو شد😶😐😂 (وی از گربه ن تنها خوشش نمی آید ،بلکه از گربه سیاه می ترسد و بدش می آید

😂😂😂😂😂

میشناسم مجرد چه موجود عجیبیه حااالا اشکاال نداره داداشه پیریده ع دستمون 😂😂🤣

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....

احححح چرا من پیشی ندارم الان عکسشو میزاشتم 😭😪

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
چقدر من از گربه بدممم میاد مخصوصا سیاهش 😂😐😶😖😑 از اولم نمیخواستم دل اسی رو بشکونم(فقط اسی😂😏 ...

🤣🤣🤣😅😂😂😂😂خیلی خوبی :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
جدی میگی .؟اخه واحد بغلی ما یه گربه داره ما کلا دو واحدیم پریروز دیدم گربش وسط راه پله جیش کرده بود ...

😐😐😐😐😐😐 ن عزیزم من از جیش گربه ها خبر ندارم ولی فکر نکنم جیششون قرمز باشه😶😶

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
[QUOTE=186447982]ای بابا دستم رو شد😶😐😂 (وی از گربه ن تنها خوشش نمی آید ،بلکه از گربه سیاه می ترسد ...

😂😂😂😂🤪🤪🤪🥺🥺🥲

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
کلا از گربه ها بدم میاد  یه دونه هم عین این همش تو حیاط ماست ، هردفعه سررام سبر میشه میترسم

اصلا ازاری ندارن باور کن خیلیم باوفا هستن خیلی نازن من گربم الان همیشه جلو پنجره اتاق من میشینه تا براش غذا ببرم😍