2777
2789
نه نخریدم،خریدو فروش حیوانات که یه جنایته،از اونایی که رایگان واگذارمیکنن وقتی خیلی بچه بود به سرپرس ...

چقدر خوب خوش به حالت من خیلی دوست دارم مامان و بابام نمیزان

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال داداشت چه ترسناکه  چجوری گربه رو تو خونه نگه میدارین؟

نه عزیزم نمیاریم تو خونه فقط الان عادت کردن هم عصر هم شب میان تو حیاط خونمون منتظر غذا ماهم بهشون غذا میدیم بعدش دوباره میرن تا فردا

چیکار کنم بتونم به حیوونا دست بزنم ولی نترسم؟🤔😂واقعا دوست دارم به این جوجه رنگیا یا گربه دست بزنم ولی واااقعا میترسم و نمیتونم حتی به ماهی تو ابم نمیتونم دست بزنم😥😂😐

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
میگم یه سوال با عرض معذرت  جیش گربه چه رنگیه

میگن توی خاک کارشو میکنه و مثل سگ نیست

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.