2777
2789
عنوان

شوهرم بی معرفته

306 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

چیکار کنم

شوهرم خیلی صفتای بد داره

یکیش ادم بی معرفتیه

مثلا با بچه گرم میگیره، ولی با من سرد برخورد میکنه

کلا هم ادم عاطفی ای با زن نیست. فکر میکنه نازمو بکشه یا محبت کنه زن ذلیل میشه مثلا

منم برعکس، خیلی نیاز عاطفی دارم

چیکار کنم کمتر اذیت شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توام یا تو منی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

استارتر عزیز‌

همسر بنده به خاطر غرور بسیار زیادشون ابراز محبت نمیکنن و بسیار رسمی برخورد میکنن

من نتونستم ایشون و تغییر بدم و به ناچار پذیرفتم و خودم مثل ایشون شدم 

بنده هم سرشار از احساس هستم و واقعا قبول این شخصیت سخت بود برام

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بهش بگو مستقیم 

👀کاربرآقا هستم 😐مگه چیه؟😐😂هرکی گزارش بزنه خره😂 در ضمن مجرد در پی تجربه😊وقتی نگاهت جنسیتی شد باهات حرفی ندارم😐😊تاپیکام درسته بی محتواس ولی خوبه خودم دوس دارم😂قفل کردم لایک کن گمم نکنی 😊شرکت کن در حد نیم نگاه😢😂خداوکیلی وقتی میخای جواب بدی دیگه لایک نکن جواب بدی همون لایک میشه خو😐😂
سلام عزیزم  علت‌هارو بررسی کنید  احتمالا در خانواده همسرتون اینطور نبوده که بخاطر رسیدگی ...

علتشو میدونم

یکیش اینکه خانوادش خیلی در حق مون نامردی و دغل بازی کردن. منم که بهش گفتم دردش میگیره و موجب سردی اون میشه. تازه خیلی بخوبی میگم

یکی دیگه اینکه مرداشون با زنا بی مهرن. زن دوست نیستن. عین باباش داره میشه