2777
2789
سلام ببخشید شما تونستین بفهمین شهریه پزشکی پردیس اصفهان امسال چنده

سلام امسال رو دقیق نه متاسفانه زنگ زدم جواب ندادن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام امسال رو دقیق نه متاسفانه زنگ زدم جواب ندادن

وای دقیقا منم تو اینترنت دوتاشماره بود مال امور شهریه پردازان

تماس گرفتم ولی جواب ندادن

حالا یکی از دوستام دخترداییش دندون اصفهان میخونه اگ پرسید قیمتشو فهمیدم بهت میگم حتما

وای دقیقا منم تو اینترنت دوتاشماره بود مال امور شهریه پردازانتماس گرفتم ولی جواب ندادنحالا یکی از دو ...

باشه عزیزم حتما بهم بگو...امروز از یکی از بچه های پزشکی پرسیدم گفت ۳۰تا۳۵ هست و ترمی۵تومن خوابگاه دیگه نمیدونم حتما شما هم بپرس منم دوباره کسی بهم گفت بهت اطلاع میدم❤️😍

باشه عزیزم حتما بهم بگو...امروز از یکی از بچه های پزشکی پرسیدم گفت ۳۰تا۳۵ هست و ترمی۵تومن خوابگاه دی ...

چشم حتما 

البته ۳۰ تا ۳۵ مال پارسال بوده

من با توجه ب شهید بهشتی ک ترمی ۸۰ تومن شده حدس میزنم اصفهان امسال ۶۰ تومن و اینا شده باشه

چشم حتما البته ۳۰ تا ۳۵ مال پارسال بودهمن با توجه ب شهید بهشتی ک ترمی ۸۰ تومن شده حدس میزنم اصفهان ا ...

نه من جاها دیگه پرسیدم الان ۳۵ شدن...گویا فقط بهشتی اینقدر بالا برده..چشمت بی بلا حتما به هم خبر بدیم که انتخاب درستی داشته باشیم🥺

نه من جاها دیگه پرسیدم الان ۳۵ شدن...گویا فقط بهشتی اینقدر بالا برده..چشمت بی بلا حتما به هم خبر بدی ...

من از ی نفر ک پزشکی پردیس اصفهان میخونه برادرش پرسیدم

ایشون لطف کردن از برادرشون خواستن ک این یکی دو روزه وقتی برادرشون میره دانشگاه حضوری بره بپرسه

هر وقت خبرش بهم رسید بهت اطلاع میدم حتما

من از ی نفر ک پزشکی پردیس اصفهان میخونه برادرش پرسیدمایشون لطف کردن از برادرشون خواستن ک این یکی دو ...

مرسی عزیزم حتما خبرم کن😘❤️

من از ی نفر ک پزشکی پردیس اصفهان میخونه برادرش پرسیدمایشون لطف کردن از برادرشون خواستن ک این یکی دو ...

سلام خوبی؟من امروز با استاددانشگاه شهرم صحبت کردم خودش علوم پزشکیه گفت پردیس ها حدود دوبرابر شده...حالا اون پرسید بازم بگو بهم تا دست مون بیاد❤️

سلام خوبی؟من امروز با استاددانشگاه شهرم صحبت کردم خودش علوم پزشکیه گفت پردیس ها حدود دوبرابر شده...ح ...

سلام عزیز مرسی ازت

چقد بد😕کاش حداقل ۵۰ میلیون بود ک ادم یجوری پرداختش میکرد اگ یهو سالای بعدشم دو برابر بشه ک دانشجو ها چجوری پرداخت میکنن واقعا شهریشونو

منو هنوز خبرشو بهم ندادن هر وقت مطلع شدم بهتون میگم

سلام عزیز مرسی ازتچقد بد😕کاش حداقل ۵۰ میلیون بود ک ادم یجوری پرداختش میکرد اگ یهو سالای بعدشم دو بر ...

خواهش گلم حتما اون رو خبر بده

اینم شانس ماست سالی ۲۰درصد افزایش هم داره...ولی دیگه بنظرم برای اصفهان روی ۵۰تا۶۰ حساب کنیم

خواهش گلم حتما اون رو خبر بدهاینم شانس ماست سالی ۲۰درصد افزایش هم داره...ولی دیگه بنظرم برای اصفهان ...

وای شما اخرش مقدار دقیق شهریه دستتون نیومد؟من نمیدونم چرا هر چی بیشتر ب این در و اون در میزنم کمتر ب نتیجه میرسم.از صبح هرچقدر زنگ زدم ب امور مالی و شهریه پرداز اصفهان جواب ندادن.اون شخص هم ک قرار بود واسم بپرسه هنوز خبرش نشده😭😭😭

خودمم یکی از شهرستانای اطراف اصفهانم.خود اصفهان زندگی نمیکنم ک راحت پاشم برم دانشگاه بپرسم ازشون

وای شما اخرش مقدار دقیق شهریه دستتون نیومد؟من نمیدونم چرا هر چی بیشتر ب این در و اون در میزنم کمتر ب ...

نه متاسفانه دیگه آخرین چیزی که دستم اومد ،همون بود که گفتم 😥ولی اصفهان رو میدونم برا پردیس مشکل خوابگاه نداره

اون هزینه ای ک دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرده بود ک پزشکی ترمی ۸۰ تومن میشه احتمال خیلی زیاد برای بقیه دانشگاها هم همینقدره 

احتمال خیلی بالایی شهریه کل(جمع شهریه ثابت و غیر ثابت) دانشگاه اصفهان بین ۶۰ تا همون ۸۰ تومن میشه