2777
2789

میاد اینجا با خودش گاز پیکنیک هم میاره...که تریاک بکشه...من حالم بد میشه ولی همشون براشون عادیه و اذیت نمیشن...چی بگم به شوهرم...تراسمون بزرگ نیس نرده هم نداره رو به خیابونم هست.چیکار کنم؟چهارشنبه میان چجوری به شوهرم بگم که اومدن بابات بره بیرون بکشه...اخه میترسم عادت کنه همش اینکارو کنه...

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
اره بگو منم مخالفممم

خب چجوری بگم...راستش پدر شوهرم میخاد برای پسرش ماشین بخره وقتی ماشین بخره منم تو اسایش هستم اگه شوهرم بهش اینطور بگه میگم شاید دبگه برای پسرش نخره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چجوری بگم...راستش پدر شوهرم میخاد برای پسرش ماشین بخره وقتی ماشین بخره منم تو اسایش هستم اگه شوهر ...

انشالله خودتون میخرید هیچ وقت از پدر و مادرش انتظار نداشته باش خودتون میخرید😊من باشم میگم چون خیلی کار زشتیع

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
انشالله خودتون میخرید هیچ وقت از پدر و مادرش انتظار نداشته باش خودتون میخرید😊من باشم میگم چون خیلی ...

عزیزم شوهرم خودش نمیتونه بخره.منم که اجازه نمیده برم سرکار...

انشالله خودتون میخرید هیچ وقت از پدر و مادرش انتظار نداشته باش خودتون میخرید😊من باشم میگم چون خیلی ...

به شوهرم بگم یا مادر شوهر اینا

اون بنده خدا عادت داره از نطر خودشون کار زشتی نیست به نظر منم شما چیزی نگید بهتره حالا هفته ایی یبار ...

اخه من به بوش حساسم...

اسی مگه قرار هرروز بیاد اونجا

اگه یبار عادت بشه هر وقت بیاد همین داستان هست خب

وقتی انقدر خوبن دارن ماشین برات میخرن توام نرم تر باش والا بر ماها یه پاشون کربلاست یه پاشون مشهده باهمواپیما یکسره در سفرهای زیارتی به سرمیبرن نمیگن پسرمون اینهمه مشکلات داره کمک کنیم ایکاش پدرشوهر منم میومد بالای خونم میشیت میکشید ولی مرام ومعرفت پدرشوهرشمارو داشت