2777
2789

شوهرم هی خیانت ومن مچشومیگرفتم و ب روش نمیاوردم و بیشترمحبت میکردم 

هی کوچیک ترمیشدم احساس خورد شدن بدترین احساسی ک ی زن میتونه تجربه کنه هی خوردشی و ب روت نیاری و بیشتربهش برسی 

اونم هی دورتربشه 

ازدیروز تصمیم گرفتم بزارم اون ازدست دادن و تجربه کنه بزار بترسه 

کلا ازش دورشدم باش حرف نمیزنم درحد عامیانه 

یچیزی میارم اومدبخوره ک هیچی نخورد جمع میکنم میره 

هی ازش دوری میکنم 

محل بهش نمیزارم 

هی سرم والکی میکنم توگوشی ولبخندمیزنم 

اهنگ میزارم الکی باهنضفری گوش میدم وانگار اصلا توخونه نیست اون 

به نظرتون کار درستیه 

بدتر نشه😢😢

خیلی حالم بده سردرگم .گیج 

دیوونه شدم دیگه 

دعام کنید آجیا تروخدا 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  

ببینید شاید با اینکار ازتون دورتر بشه ها...

بستگی ب اخلاق افراد داره شاید یکی با دوری نزدیک بشه یکی دورتر وقتی راهکار قبلی جواب نداده مجبوری حداقل از زندگیت لذت میبری

درحال حاضر بهترین کاره

سعی کن واقعا خوشحال باشی

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتکارو فقط باید ول کرد ، اون ادم نه شوهر خوبی می شه نه پدر خوبی همیشه سرش جایی گرمه خانواده براش مهم نیست

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

خب اوصلا هرچه دورتر شی اونم دورتر میشه و وضع بدتر میشه

فقط یه دفعه به سرت نزنه تو هم بری خیانت کنی و بگی اون که خیانت میکنه من چرا نکنم🤦‍♀️💔

اینطوری ارزش خودت رو نشون میدی

مطمئنی خیانت میکنه؟

چت میکنه 

اره 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  
خب اوصلا هرچه دورتر شی اونم دورتر میشه و وضع بدتر میشه فقط یه دفعه به سرت نزنه تو هم بری خیانت کنی ...

پ چه خاکی‌توسرم بریزم 

بهش گفتید دلیل این کارش چی‌هست؟

اون کلا حاشامیکنه🤣

باید حساسش کنی به خودت باز جذبت میشه

دارم همینکارومیکنم