2777
2789
عنوان

ماجرای النگوهای دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 82 پست

منم‌از النگو خوشم نمیاد به جاش دست بند و چیزای دیگه میندازم ولی به کسی که میندازه نمیگم داهاتی‌. تو بعضی شهرها و فرهنگا النگو خیلی هنوز رو بورسه و برای همین میندازن . قشنگی زندگی به اینه که تفاوتای سلیقه و فرهنگی همدیگه رو بپذیریم و احترام بزاریم نه اینکه توهین کنیم 

منم دهاتیم

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالف ۱۰۰ درصد با واژه دهاتی ام  😕

خب افرادی که در روستا رنندگی میکنن روستایی یا دهاتی هستن

کسانی که در شهرن شهری گفته میشن

این واژه ها در ادبیات هست

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
شما خودتم الان به شهر نشین ها توهین کردی؟؟ چ جالب تحمل توهین به خودت رو نداری ولی مثل نقل و نبات دا ...

کسی که میاد میگه دهاتی حتما خودش یه خونه دوبلکس ویلایی داره تو شهر

اون خانوم بی ادب بوده ولی شما هم تو توهین کردن دست کمی از اون خانوم نداری

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
حالا شما روستا هستین چ ربطی داره ک ب ما میگید‌قفس نشین.محترمانه میگفتید ای طرز بیان درست نیست.ققس ما ...

🐕🐶🦧🦍🦮🦊🐺🐱🐈🐩😂😂😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

حرف حساب 😁😁😁 از وقتی طلا گرون شد اکثرا بالاجبار ظریف پسند شدن در صورتی که اون طلای ظریفی که نشونه ...

یعنی چی الان؟؟؟

خیلیا اصلا النگو دوست ندارن و بخاطر مراسمشون مجبورا بگیرن برای همین تمایل به النگوی ظریف دارن

خرید یه چیز سلیقه ای هست ربطی به گرونی و اینا نداره

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
وای دقیقااااااا هرکی به روستایی ها توهین کنه میشه بی شخصیت هر کس به شهری ها توهین کنه میشه روشنفکر. ...

هیچوقت نمیفهمن ک چ روستایی چ شهری فقط باید شخصیت درستی داشته باشن... حالا باز خوبه روستایی ها اکثرشون زندگیشون ساده تره و درگیر گرگ صفتی و حاشیه های شهر نشدن🙁

خودم لغو کاربری زدم
اینجانب بنده یک داهاتی النگو بدست هستم و همچنان میخام باشم هرکس النگو نمیخاد بیاد بده ب من

الان همه قایمش میکنن😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕