2777
2789
عنوان

ماجرای النگوهای دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم از شهر دور باشم ،قفسه واقعا

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

شما خودتم الان به شهر نشین ها توهین کردی؟؟

چ جالب تحمل توهین به خودت رو نداری ولی مثل نقل و نبات داری به بقیه توهین میکنی..

از اون خانم ک گفت داهاتی انتظاری نمیرفت ولی شما ک با ادعا اومدی تاپیک زدی دیگ چرا توهین میکنی؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

حرف حساب 😁😁😁 از وقتی طلا گرون شد اکثرا بالاجبار ظریف پسند شدن در صورتی که اون طلای ظریفی که نشونه خاص بودنه جواهره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ای بابا ماها کی میخایم یاد بگیر هر چیزی سلیقس هر چیو دوس نداریم سریع میگیم خز از مد افتاده فلانه بابا چیزی ک دوس دارید بخرید نظر کسی رو هم نخایید

این هوا شاید ابری باشد ولی تا ابد باران نخاهد بارید 

مخالف ۱۰۰ درصد با واژه دهاتی ام 

😕

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

آره واقعا حسود پلاستیکی ها😂😂😂

اینا همونان که میرن مهمونی آستیناشونو میدن بالا تا النگوهاشون دیده بشه😂😂😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕