2777
2789
عنوان

ماجرای النگوهای دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 82 پست

تایپیک من بودد✋✋

خیلی داشت صفحش زیاد میشد قفل کردم گس داشت دعوا میشد خوب شد قفلیدم😀😀😀😀😀😀

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا معلومه دهاتی و کم سواد و کم شعوری.......دوما گزارش زدم حالت جا بیاد دهاتی

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

اون ب دهاتیا توهین کرد شما ب شهریا ..... دوتاتون عین همین! 

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑
شما خودتم الان به شهر نشین ها توهین کردی؟؟ چ جالب تحمل توهین به خودت رو نداری ولی مثل نقل و نبات دا ...

دهاتی بودن همینه ک خودش بالا میدونه دیگه.....دقیق برلی این خانم همچین لقبی عالیه

به نظرم شهری و دهاتی بودن مهم نیست

مهم با ادب بودنه خانوما

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

من نمیدونم این کلمه رو کی یاد این ادما خز خیل داده تا هر چیز میشه میگن دهاتی مگ خودشون نسلشون بر میگرده به تکزاس اصلا مگ چیه روستایی بودن  من خودم با افتخارررر زاده دهاتم مجبورم تو شهر زندگی کنم  هیچ ادم باپرستیژی از این حرفا نمیزنه اونم بنده خدا تکلیفش مشخصه 

حالا شاید ایشونم قصد توهین نداشته باشه

همه دهاتین اگه آدم دهاتی نباشه که ریشه نداره

اما لفظ دهاتی یه اصطلاحه که عادت کردیم به غلط برای چیزایی که نمیپسندیم استفاده کنیم

شما به دل نگیر❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

شما هم که مثل همون هستید.درضمن تو شهر کسی قفس نشین نیست.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
  الان توهم عین اون. خانوم بد حرف زدی چ فرقی دارین پس باهم؟

وای دقیقااااااا هرکی به روستایی ها توهین کنه میشه بی شخصیت هر کس به شهری ها توهین کنه میشه روشنفکر. هرکی پسر دلش بخواد میشه عقب مونده هر کی دختر دوست باشه میشه روشنفکر😁 همه خوبن همه بنده ی خداهستند❤

خدا کنه خدا واست بسازه

میشه شهری و روستایی رو تفکیک نکنید 

واقعا درک نمیکنم این خانمی ک گفته دهاتیا النگو می پوشن 

من خودم هم شهریم هم روستایی وفدای همتون هم میشم 

النگو اگه فقط مال روستایی ها بودک توی شهر نمی فروختنش 

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶