2777
2789

گه چی؟

عذاب هایی ک خانواده داد تا آخر عمرم هستن 

من حتی اینجا دیدم ۴۰ ساله بوده هنوز ک هنوزه از دست اذیت هاش باباش گریه میکرد 

اصلا گیریم ک ازدواج خوب نصیبم شد ک چی؟

همیشه سر افکنده خواهم بود پیش شون 

اگه خانواده مو دعوت کنم  بابت رفتارهایی ک دارن باید هزار جور استرس بکشم

اصلا من اگه نامزد بودم و نامزدم خونه مون بود

بالام که جوگیر برگرده از بدی هام بگه پیشش و خرابم کنه چی؟

زمین وا نشه برم توش؟؟

منم دوست داشتم خانواده پایه داشتم 

پدر با محبت حامی 

مامان و بابای لارج 

نه اینکه تو این دوره زمونه بگن اونی ک کافه میره خرابه🙂

نه اینکه ناخن بلند کنم بگه شبیه ناخن های سگ شده 

نه اینکه بخاطر پشت موندنم بگن میماخ و گاو سیاه هستی 

نه اینکه بگه توتخم سگی تخم خری پس‌فردا از تو خیابونا باید جمعت کنیم....

نه اینکه بعد چند سال لباس مجلسی بگیرم ۳ تومن بگه حرومت باشه 

نه اینکه دندون هامو پر کنم بگه زهرماری هاتو درست کردی

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۶-۲۰۲۲۲۶_gallery_415b.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا اگه درس نخونی و توی همین شرایط درجا بزنی چی؟

بالاخره که باید یه راهی برای نجاتت از این شرایط واسه خودت باز کنی یا نه!

اینجوری که شرایطت عذاب آورتر میشه

اونجوری میری رشد میکنی پیشرفت میکنی مستقل میشی پولدار میشی

اونوقت مجبور میشن بهت احترام بزارن 

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

پول ک توی درس نیس حز این کادر درمان همه ول معطلن

اگه خانوادت سمیه باید دنبال پول جمع کردن و یه خونه شده حتی ۲۰ متری اجاره کردن باشی بعد ۱۸ سال قانونی نمیتونن اجازه ندن ک تنها زندگی کنی خر کاری بخوای میتونی بکنی پووول جمع کن و برو وقتیم رفتی پشت سرتو نگاه نکن ک دراینده بخوای دعوتش کنی خونت

چون کسی ک نذاشت راحت زندگی کنی و ارامش داشته باشی و تورو از خونه فراری داد لیاقت نداره ک تو ایندت حصور داشته باشه

اتفاقا پدر مادر اینجوری باشن بلید سفت و سخت درس خوند

توجه کنید توی این همه ایراد یه ایراد عالی وجود داشت اونم اینه که دوست دارن تو درس بخونی و رتبه عالی بیاری 

پس استفاده کن از این نکته و برای موفقیتت در آینده به عنوان پل ترقی استفاده کن 

پدر مادر خوب باید پیششون بمونی 

ولی پدر و مادر بد و سمی باید اول تلاش کنی به جایی برسی و بعد بری از کنارشون 

این احتمالات بد که برای آینده پیش بینی کردی هم اشتباه هستن 

ولی اگه مدام بهشون فک کنی جذبشون میکنی حواست باشه عزیزم 

اتفاقا پدر مادر اینجوری باشن بلید سفت و سخت درس خوندتوجه کنید توی این همه ایراد یه ایراد عالی وجود د ...

مامانم جونمه

با اینکه بیسواد و سنش بالاس ولی همه جوره در حد توانش 

داداشم هم کنارمه 

فقط دلم از پدرم خونه 

ممنونم ازتون همه حرفاتون حقه😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من از همون دخترایی بودم که از تو وضعیت بدتری داشتن 

من عاشق درس بودم ولی مادرم نزاشت از روی حسادت چون داداشم درس نمیخوند بدش میومد منم درس بخونم 

در کنارش تو هین و فهش های رکیک و زشت 

ولی ببین الان زندگی موفق با بچه های موفق دارم 

آرمش و شوهر خوبی دارم 

من نتونستم برم دانشگاه ولی از وضعیت الانم راضیم 

هنر نقاشی رو دنبال کردم و چندین نمایشگاه گذاشتم خداروشکر 

اول به همه ی این چیزها که گفتی تلاش کن برس بعدش بیا با هم صحبت کنیم بهت بگم آفرین دختر پر تلاش و مستقل و ..... که از اون خونه ی که بودی الان تو این مرحله از زندگی هستی ازدواج موفق تحصیلات عالی کار خوب زندگی خوب به نظرت چند نفر تو دنیا همه ی اینارو با هم دارند ؟

مامانم جونمهبا اینکه بیسواد و سنش بالاس ولی همه جوره در حد توانش داداشم هم کنارمه فقط دلم از پدرم خو ...

خب دیگه شما پایه قوی هم داری پس ناشکری ن‌کن 

شروع کن قدرتمند و به حرفای پدرت هم توجه نکن 

من پدرم فقط کنارم بود که اونم با تحریک های مادرم با من بد شد 

برادرم و خواهرهام هم 

هیچ کس رو نداشتم 

ولی بازم موفق شدم 

من از همون دخترایی بودم که از تو وضعیت بدتری داشتن من عاشق درس بودم ولی مادرم نزاشت از روی حسادت چون ...

کاری ب درسم ندارن 

مامان و  داداشم پشتمن میگی هر چی نیاز داری بگو برات فراهم کنیم

حتی همین پدر با اینکه حمایت مالی نمیکنه ولی اگه قبول شم خوشحال میشه ولی من اصلا توی شادیم آدم حسابش نمیکنم و شریک هم نمیدونم 

آخ برم دانشگاه یکم حال و هوام عوض شه