2777
2789
عنوان

ماجرای النگوهای دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 82 پست
دهاتی بودن همینه ک خودش بالا میدونه دیگه.....دقیق برلی این خانم همچین لقبی عالیه

چرا فکر میکنی دهاتی ها خودشون بالاتر میدونن. دهانی ها یه سری ادم های خوب و ساده و کم توقع  هستن که هیچ فخر فروشی ندارن. 

اگر از روستایی بودنتون خوشحالین پس چرا در برابر دیگران گارد میگیرین؟

این نشونه ضعفه که از هویتتون بدتون میاد 

و گرنه با لبخند از کنار حرفهای دیگران میگذرید

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ب اینکه توهینه ندارم اما واقعا دارم فک میکنم حق داره با این اپارتمانا قشنگ تو قغسیم😐

😂من نگویم که مرا از قفس ازاد کنید 

قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

خدایی همتون کلاهتون قاضی کنید چند درصدتون واقعا اصالتا شهری هستید اکثرا شهر نشینید وگرنه صد تا پشت طرفو بگیری روستایی ان که خیلی هم خوبه نظر من اینه که ۹۹ درصد شهر نشینها عقبه روستایی دارن از جمله خودم 

این که فخر فروشی نداره این که شهر یا روستا نشینی رو بکوبیم خیلی زشت و دور از ادبه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی چی الان؟؟؟ خیلیا اصلا النگو دوست ندارن و بخاطر مراسمشون مجبورا بگیرن برای همین تمایل به النگوی ...

فقط و فقط نظر شخصیه ولاغیر میتونین با احترام به عقاید مختلف از کنار هم بگذریم 😉

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام