2777
2789

۵ ماه خوندم بعد ادامه ندادم تازه بعد ۴ سال پیام دادن بیایین تسویه حساب بنظرتون هزینش چقدره ؟من نمیدونستم تسویه حساب داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام ادامه بدم وام نه فک نکنم پول خوابگاه هم بعد ۵ ماه نرفتم داشنگاه اخه

یه هزینه‌ای برای لغو تعهد آموزش رایگان باید بدین. برای هر ترم مبلغ مشخصی هست. می‌شه به جای پرداخت از گزینه‌ی لغو تعهد با سابقه‌ی کار هم استفاده کرد یا تعویق تعهد برای وقتی که یک دانشگاه دیگه قبول شدین.

پول خوابگاه و ... رو هم نمی‌دونم.

به نظرم برین دانشگاه بپرسین چیه. اگر برای لغو تعهد آموزش رایگان بود، توی گوگل سرچ کنین می‌شه فعلا پرداخت نکرد. مثلا اگر قصد ادامه تحصیل دارین و...

۵ ماه خوندم بعد خوابگاه دیگ نرفتم

خوابگاه و... رو نمی‌دونم ولی زمان ما پولشو اول می‌گرفتن یعنی فکر نکنم مونده باشه برای الان. برین دانشگاه بپرسین چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد. اینجوری بلاتکلیفیه.