2777
2789
عنوان

خسته ام .دلم ی بغل میخواد

3673 بازدید | 70 پست

۲۶ سالمه  ۵ ساله عروسی کردم‌.اخلاقم خوبه بد نیست و ب خودم میرسم چهره و اندام خوبی دارم .مهربونم صبورم قانعم زرنگم کاری و ... لوس نیستم ازار اذیتی ب کسی ندارم غر نمیزنم همیشه سعی میکنم شاداب و پر انرژی باشم.فضول و حسود و کلا خصوصیات بد افتضاح ندارم.

خعیلی هوای شوهرمو داشتمو دارم بغلش میکنم ابراز علاقه میکنم بهش همیشه وقتایی ک پیشمه لبخند و انرژی مثبت تو صورتم‌میارم ک حالش خوب باشه  نمیدونم غذای مورد علاقه و کارایی ک دوست داره و ... .اما اون خعیلی پسم میزنه از هر لحاظ بهم محبت نمیکنه هیچ.گاهی وقتا علنا این کارارو جلو بقیه هم میکنه ب قرآن اذیتی ندارم .حالا بماند چ قدر اذیت و آزارم میده و ... .واقعا خسته شدم از این همه پس زده شدن تحقیر شدن کوچیک شدن حس میکنم دیگ غرور و اعتماد ب نفسی ندارم حس میکنم چیزی دیگ ازم نمونده .من الان فقط دلم ی بغل میخواد ک فقط سرمو بزارم رو شونش ک بدونم کسی هست.خعیلی تنهام.بچمم نا ارومه.و همش جیغ و گریه.

من‌حتی اجازه گریه کردنو ... هم ندارم.

چقد تعریف کردی از خودت 😂

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو کلا محبت زیاد کردی.. یکم کمش کن ببین تغییری نمیکنه.. شاید دید محبتت کمتر شده به خودش اومد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

کاش میشد همو بغل میکردیم 😅

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 

مردا عاشق زنی نمیشن که فقط غذا میپزه و تو بشور و بسابه

ی زن جذاب مطالعه میکنه به خودش میرسه خودشو اولویت اول قرار میده ... 

به شوهرتم کاری نداشته باش عزیزم قهرم نباش فقط توام مث خودش رفتار کن جواب میگیری