2777
2789
سلام
من موهام مشکی پرکلاغیه رنگ طبیعیش
حدود 10 روز پیش رفتم ارایشگاه برام شرابی بزاره... گند زد به موهام
اصلا نمیدونم چه رنگی شده بین قهوه ای و مسی و شرابی
میخوام دوباره رنگ بزارم...
مسی شکلاتی یا شرابی.. میخوام اص باشه..شرابی خیلی بهم میاد
ارایشگر میگفت کار هرکس نیست رنگ شرابی گذاشتن.... موها دو رن میشه ریشه و ساقه مثل هم نمیشه
چیکار کنم
کسی بلده چطور بزارم؟
فرمولش و برام بنویسه و چه مقدار رنگ و چطور بزارم
مرسییییییییی
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دیدم به همه رنگ پوست اومده
هم سفید
هم گندمی
سبزه هم اگه خیلی سبزه نباشه خوب میشه
این رنگ چپ اندر قیچی که ارایشگر برام دراورده بازم رنگ و روم و باز کرده.... حالا میخوام خودم یه رنگ خوشکل یکدست بزارم
گلم اگه امکانش هس از رنگ موهات برام عکس بزار.من آرایشگرمممممم.......ینی چی که شرابی رو نتونست در آره؟
چه مارکی بود؟
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
رنگ شرابی اگه مارکش خوب باشه از روی موی مشکی خیلی ام خوشرنگ و خوشگل درمیاد.البته بادمجانی خوشگلتر درمیاد با تن بنفش بیشتر.......الانم اگه از رو این شرابی بزاری تثبیت تر میشه....
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
فاتی رنگت اصن نگرفته آرایشگرت کم کاری کرده خب.........بعضی جاهاش کاملا مشکیه خب.
البته این بگما شرابی بعد یکی دو هفته رنگش عوض میشه بخوای تثبیت شه باید چند بار از رو هم رنگ کنی...الان رو همین رنگت یه رنگ بادمجونی تیره بزار .یه شرابی خوشگل با تن بنفش میشه گلممم
میتونی فرمولش و برام بگی..
از چه رنگی
چه مارکی خوبه؟
اندازه شم بگی و اینکه فرقی نداره از ریشه بزنم یا نه
الان ریشه موهاتم در نیومده هنوز ک.......ولی خب میخوای دو رنگ نشه از ساقه و از پشت شرو کن بزن..
بادمجانی رنگ های مختلفی داره...رنگ دوپیر ایرانی و عالیه از همین بگیر.اگه موهات همین اندازه اس باید دو تا تیوپ بگیری.....البته بازم از جایی که میگیری مشاوره بگیر دقیق نمی فهمم موهات چقدره.
بری فروشگاه و کاتالوگ رنگ دوپیر رو نگا کنی نشونت میده بادمجونی ها رو یکی رو انتخاب کن با اکسیدان گیاهی بزن به سرت.
ترکیب رنگ و اکسیدانم باید با هم هماهنگ باشه نه زیاد شل و نه زیاد سفت.
اگه یه کمم واریاسیون بنفش بریزی خیلی کم قشنگتر میشه