سلام ، دوستان بیش از صد تا تاپیک خوندم که هم جنس خودم یک زن در رویارویی بین شخصیت ، غرور ، حق و احساسش ، مغلوب احساسش شده همسرش یا نامزده ش بهش توهین کرده ، تحقیرش کرده یا آزارش داده ولی خانومه اومده میگه دوسش دارم فلان پیامو دادم فلان جور منتشو کشیدم نمبخوام از دستش بدم و... حتما شما هم دیدین ، الان خود منم که همیشه بهشون توصیه میکردم یه کم برا خودتون ارزش قائل باشین طرفش نرین واسه خودتون وقت بذارین خوش بگذرونین و ... تو همین تله افتادم ، بیاین بگم امروز چه غوغایی کرد شوهرم ...
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
سر یه موضوع واقعا بی ارزش دعوامون شد ، اینم اصرار که به خونوادت بگم هر چی گفتم نکن زنگ نزن خودمون حلش میکنیم زنگ زد پدرم اونم با مامانم اومد و چشمتون روز بد نبینه چنان جر و بحث و دعوا بالا گرفت که خیلی حرفا که نباید زده میشد زده شد ، پدرم خیلی آرام و منطقیه جو رو آرام کرد و رفت و یسری راهکار داد بهمون
ظاهرا اشتباهات رو پذیرفتیم و اونا رفتن ، ولله من شروع کردم به آروم کردن جو و محبت و تریپ آشتی ، نگو این خیلی بهش برخورده یسری حرفا جلو بابام زده شده شروع کرد به تهدید
که جلو خانواده ت خوردم کردی بحث مشکلات خانواده م رو پیش کشیدی منم باید به خانواده م بگم ، اونام تو رو بشناسن و... مگه ول کرد ، گفتم تقصیر خودت بود چرا زنگ ردی بیان تو دعوا که حلوا خیرات نمیشه خودت خواستی