2777
2789
عنوان

خیلیا این درد رو دارن.. خانوما بیان بهم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست

خلاصه که تا پدرم رفت متأسفانه دوباره شروع کرد ... بچه ها مسئله این نیست ، اینه که اون با تماس به خانواده م اشتباه کرد ، جلو خانواده م تظاهر به علاقه به حل ماجرا کرد اما با رفتن اونا شروع به تهدید و حالا با شکستن غرور و شخصیت من میخواد بی محلم کنه یا بترسونتم که میخوام ابروتو ببرم ، طلاقت بدم و ... حالا من بعنوان یک انسان چرا باید همش احساساتی بشم که برم منت شو بکشم باهام آشتی کنه ؟)

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان شایدعصبانی هستی وای میدونی ک زندگی پستی بلندی زیادداره درسته خانوما خیلی احساساتین ولی خیلی وقتاهم بوده مردا تحقیرشدن یعنی اون مرددیگه نمیگه من همسرمو دوست دارم 

من فکرمیکنم حرفات بیشتر از رو عصبانیته

میگذره....ولی ردش میمونه
خلاصه که تا پدرم رفت متأسفانه دوباره شروع کرد ... بچه ها مسئله این نیست ، اینه که اون با تماس به خان ...

البته ما نمیدونیم جریان چی بوده که همسرت به این مرحله از خشم رسیده که زنگیده به خانوادت. والبته نمیدونیم چه حرفایی جلوی والدینت رد و بدل شده که آتیشی تر شده والان میگه طلاق

ولی در کل سوهرت آدم منطقی ای به نظر نمیاد. یه مدت محلش نذار و فقط فقط سکووووتکن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
البته ما نمیدونیم جریان چی بوده که همسرت به این مرحله از خشم رسیده که زنگیده به خانوادت. والبته نمید ...

منم حرفم همینه ، باید بی محلی کنیم ، چرا آنقدر احساسی کوتاه میایم ، روزی صد تا تاپیکه که واقعا همه از توهین ها و تحقیرهای مرده کفری میشن زنه میگه دوسش دارم چکار کنم ؟!

همین الان خانومه تاپیک زده شوهرم موقع ... بهم گفته چاق بی ریخت گفته دوست دختر فلان دارم ، خانومه میگ ...

من فکرکنم سرکاریه اون تایپک اون حجم از توهین عشقی نمیزاره 

بازم دارن از احساس خانومای اینجا سواستفاده میکنن

میگذره....ولی ردش میمونه

خانوما منم یکی مثل شما ، که اذیت میشم میرنجم در حقم بدی میشه ولی دلتنگ میشم احساساتی میشم کوتاه میام که عین حماقته ، درسته ما هم اشتباه میکنیم و خیلی وقتا حق با مردهاست ولی قبول کنید اونا از ما محکم ترن

من فکرکنم سرکاریه اون تایپک اون حجم از توهین عشقی نمیزاره  بازم دارن از احساس خانومای اینجا سو ...

روزی صد تا تاپیک این مدلی میخونم بخدا ، دوس پسره ببخشید محل سگ نمیذاره دختره به تست و پاش افتاده چرا جوابمو نمیدی خودش اسکرین گذاشته بود ، آخه چرااااا؟ 

روزی صد تا تاپیک این مدلی میخونم بخدا ، دوس پسره ببخشید محل سگ نمیذاره دختره به تست و پاش افتاده چرا ...

چون اون زنا ی تختشون کمه جدی میگما اونا یاخیلی بچه ن یا دروغ میگن یا بلانسبت عقلشون کمه

میگذره....ولی ردش میمونه
چون اون زنا ی تختشون کمه جدی میگما اونا یاخیلی بچه ن یا دروغ میگن یا بلانسبت عقلشون کمه

متأسفانه خیلیامون اینطوریم ، احساسی وابسته دل نازک ، فقط باعث تحقیر خودمون و جری تر شدن طرف میشیم