2777
2789
عنوان

میخام برم خونه بابام خسته شدم ازهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 46 پست
خب عزیزم تو بخاطره بچه ها کوتاه بیا . شاید داره لج بازی میکنه یمدت ازش تشکر کن و خوشحال باش شابد میخ ...

خیلی دلم میخاد اما نمیتونم دارم ازش متنفر میشم نمی تونم باهاش رابطه داشته باشم از لحاظ روحی امادگی ندارم 

خیلی دلم میخاد اما نمیتونم دارم ازش متنفر میشم نمی تونم باهاش رابطه داشته باشم از لحاظ روحی امادگی ن ...

مشاوره فعلا راه حلتون نیست ...روانپزشک لازم دارید 

ولی انصافا گناه دارن بچه هات ...میدونی چقدر این اضطرابها تو ضمیر ناخوادگاه این بچه ها تاثیر داره 

خانواده اشم اینجوری هستن ؟ وسواس دارن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره فعلا راه حلتون نیست ...روانپزشک لازم دارید  ولی انصافا گناه دارن بچه هات ...میدونی چ ...

ن اصلا خانوادش اینجوری نیستن 

فعلا من کوتاه اومدم‌و دارم خودمو عادی نشون میدم 

اصلا متوجه نیست کارش اشتباهه میگه این چند روز شاید قراره پری بشی اخلاقت بد شده

یعنی فکر میکنه من مقصرم ک نمیتونم این همه دخالت رو تحمل کنم 

شوهرت وسواسیه

خب بذار کارا رو بکنه راحت باش واسه خودت

وسیله های اضافی جم‌نکن

قبل از خرید باهاش حرف بزن راضیش کن و حالیش کن ک فلان چیزو احتیاج داری 

بذار با وسواسشم‌ خونه رو مرتب کنه

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤
شوهرت وسواسیه خب بذار کارا رو بکنه راحت باش واسه خودت وسیله های اضافی جم‌نکن  قبل از خرید با ...

چیکار کنم مجبورم همین کارا رو بکنم 

اگه بچه نداشتم امکان نداشت تحمل کنم 

ن اصلا خانوادش اینجوری نیستن  فعلا من کوتاه اومدم‌و دارم خودمو عادی نشون میدم  اصلا متوج ...

میدونم عزیزم اصولا تمام کسانی که مشکل دارن خودشونو مقصر نمیدونن وگرنه خودشونو درمان میکردن ،اصلا اینجور آدما متوجه نیستن تو یه چرخه ی فکری بیمار گونه گیر کردن ،فکر میکنن کارشون همه بر مبنای عقله

اصلا شما به این موضوع به چشم دخالت نگاه نکنید ،این مسئله ی همسر شما احتمالا نوعی از اختلال شخصیته که اگه همسرتون راضی به همکاری بشن قابل درمانه ،اگه میتونید خودتون تنهایی به روانپزشک خبره مراجعه کنید اگرم نمیتونید یه نفر که امین شماست رو بفرستید و مشخصات همسرتونو روی کاغذ برای دکتر بنویسید و همزمان تو اون جلسه شما هم تلفنی با دکتر حرف بزنید ...بعضی از روانپزشکای خبره و متخصص راه های خوبی رو برای راضی کردن همسرتون برای رفتن به دکتر میدن

تقریبا اما کم و زیاد میشه الان افتضاح شده  تفریح و مسافرت ک نداریم ک اگرم باشه همش با استرس و ...

خب چرا پول خودتو بهش دادی؟؟میگفتی پول خودمه میخوام دست خودم باشه چجوری. ازت گرفت اخه

خب چرا پول خودتو بهش دادی؟؟میگفتی پول خودمه میخوام دست خودم باشه چجوری. ازت گرفت اخه

سکه هامو دادم برام بفروشه بزارم بانک فروخت پولو بهم نداد 

چند بار باهاش دعوام شد گفت صلاح نمیدونم دیگه حرفشو نزن 

سکه هامو دادم برام بفروشه بزارم بانک فروخت پولو بهم نداد  چند بار باهاش دعوام شد گفت صلاح نمید ...

یعنی چی صلاح نمیدونم 

صلاح خرج پول  کسی میدونه که پول متعلق به اونه بقیه غلط میکنن  بخوان دخالت کنن .اعصابم خورد شد 

تاپیک ارث پدر زن که زدم رو بخون

یعنی چی صلاح نمیدونم  صلاح خرج پول  کسی میدونه که پول متعلق به اونه بقیه غلط میکنن   ...

اره خیلی زور میگه 

حرف حرفدخودشه خسیسم هست دیگه خسته شدم از کاراش میگم ول کنم برم خودمو نجات بدم از دستش

توعقد متوجه رفتاراش شدی؟؟ایکااااش پولو نمیدادی بهش چرا سکه هارو خودت نفروختی

اصلا فکرشو نمیکردم 

اینقدر بهش اعتماد داشتم فکر میکردم با همه فرق میکنه 

هر چند باید زودتر از اینا میشناختمش

تو عقد متوجه شدم مثل مردای قدیمه طرز فکرش ک فکر نیکنه زن ناقص العقله 

اصلا فکرشو نمیکردم  اینقدر بهش اعتماد داشتم فکر میکردم با همه فرق میکنه  هر چند باید زود ...

این ادما ادمو ذره ذره اب میکنن و میکشن بخودت میای میبینی عمر و جونیت رفته و بنده مرده شدی 

سنتی بود اشناییتون یا دوستی؟