2777
2789
عنوان

میخام برم خونه بابام خسته شدم ازهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 46 پست

بچه هات گناه دارن باهم برید پیشه مشاور

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد زیاد تو خونه باشه اینطوری میشه یه مقدار ولخرجی کن براش خرج بتراش مجبور شده بیشتر کار کنه میاد خ ...

اصلا نمیزاره بخدا میگه جا نداریم 

من هر چی میخرم از ترسش میگم بهم هدیه دادن ک دعوام نکنه بگه جا نداریم 

خودشم خیلی خیلی تو خونه کار میکنه و انتظار داره من خوشحال بشم در صورتیکه متنفرم از کار کردتش تو خونه ...

چراتنفرتوتبدیل به لذت نمیکنی،بذارکارکنه توراحت استراحت کن والله

لطفالایک نکنید،ممنون
صبر چیز خوبیه مخصوصا واسه چیزهای جزئی

من خیلی صبورم بخدا 

همسرمم خوبیای زیادی داره اما زندگی رو فقط تو کار میبینه ن تفریحی و ن مسافرتی مثل نردای قدیمم فکر میکنه ک رو حرفم حرف نزنید 

دلم خیلی ازش گرفته نمیتونم تحمل کنم .ای کاش خدا ب دلم ارامش میداد 

اصلا نمیزاره بخدا میگه جا نداریم  من هر چی میخرم از ترسش میگم بهم هدیه دادن ک دعوام نکنه بگه ج ...

نعععه

منظورم همین خرجای روزانه هست

خوراک و پوشاک

مجبور شه بیشتر کار کنه

البته این حرکات همسرتون نشون دهنده وسواس هست

وسواس ریشه در اضطراب داره

ببین اضطرابش برا چیه

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
وای چقدر مردای اینجوری رو مخن  دور اشپزخونتونو سیم خاردار بکش 😐😐😐

بخدا هر چی بش میگم رابطمون حیفه این همه همدیگه رو دوست داریم چندشم میشه اینقدر تو کار خونه دخالت میکنی میگه تو نتونستی این ده سال بزار من درستش کنم میخام کمکت کنم 

در صورتیکه خونه و زندگیم همیشه معمولی رو ب تمیزه با دو تا بچه 

نعععه منظورم همین خرجای روزانه هست خوراک و پوشاک مجبور شه بیشتر کار کنه البته این حرکات هم ...

بهش میگم قبول نمیکنه بخدا وقتی ازش دورم ارامش دارم 

وقتی پیششم همش میترسم ازش 

مدام بچه هامو دعوا میکنم اینکارو نکن بابا ناراحت نشه این کارو بکن 

وایییییی چ بددددد از اول اینجوری بوده؟؟؟😐

تقریبا اما کم و زیاد میشه الان افتضاح شده 

تفریح و مسافرت ک نداریم ک اگرم باشه همش با استرس و ب اخلاقیه 

پول انچنانی هم ک بهم نمیده 

پولا خودمم ازم گرفت میگه اینجور صلاح میبینم 

حالا همون ی ذره پولم نمیزاره چیزی بخرم میگه اول جاشو نشونم بده اگه دیدم مناسبه بعد اجازه میدم بخری

انتظار داره ازش تشکر کنم و خوشحال باشم هر چی بش میگم‌نمیفهمه ک داره دخالت میکنه

خب عزیزم تو بخاطره بچه ها کوتاه بیا . شاید داره لج بازی میکنه یمدت ازش تشکر کن و خوشحال باش شابد میخاد اذیتت کنه و اینجوری فک میکنه جلب توجه میکنه

خیلی گناه دارن بخدا  از خونه فرارین همش دلشون میخاد برن خونه بابام اونحا بمونن  اصلا دلش ...

مشکل حادی نیست برید مشاور انشالله حل میشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...