2777
2789
عنوان

اداهای عجیب سر سفره

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 73 پست
شاید طفلی بلد نبوده کارت بکشه  دیگه ضایع نکرده گزاشته رفته

ربطی نداره من هرکی میومد و بلد نبود بهش یاد میدادم یا نهایت نهایت مجبور بودم خودم میکشیدم و بعد الکل میزدم ولی ایشون دیگه نوبرش بوده🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بلد نبوده خجالت کشیده بگه

من این یه سال کرونا که میرم کمک پدرم تا حالا همچین چیزی ندیده بودم هرکی هم بلد نبود یادش میدادم یا نهایتش مجبور بودم خودم میکشیدم و بعد ضد عفونی میکردم ایشون به تیریژ قباشون برخورده بوو😂

ربطی نداره من هرکی میومد و بلد نبود بهش یاد میدادم یا نهایت نهایت مجبور بودم خودم میکشیدم و بعد الکل ...

خب بنده خدا سوتی نداده ک بلد نیس 

انتظارم نداشته ک ضایع بشه دیگه صداشو درنیاورده

من این یه سال کرونا که میرم کمک پدرم تا حالا همچین چیزی ندیده بودم هرکی هم بلد نبود یادش میدادم یا ن ...

🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من اینطوری نیستم 😂کسی هم از توی خانوادمون اینجوری نیس

ندیدم تاحالا:/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
من این یه سال کرونا که میرم کمک پدرم تا حالا همچین چیزی ندیده بودم هرکی هم بلد نبود یادش میدادم یا ن ...

حاجی خدا خیرت بده منم بلد نیستم میای خصوصی یادم بدی؟ 😅❤️

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

بد دل نیستیم بد غذاهم نیستیم😐😐😐😐😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
خب بنده خدا سوتی نداده ک بلد نیس  انتظارم نداشته ک ضایع بشه دیگه صداشو درنیاورده

ن این بهش برخورده که کارت رو ازش نگرفتم😅🤦‍♂️

واییی بهترین لحظه اونجاس که یه سری از خانوما که میان و خیلی میرن تو قیافه و خودشون رو دست بالا میگیرن و انگار تو نوکرشونی بعد که خرید میکنن کارتخوان رو میگیرم لطفا کارت بکشید میگن بلد نیستیم خودتون بکشید اینجاس که من پخش میشم رو زمین از خنده😂😂 و حسابی دلم خنک میشه،اخه تو که اینقد خودت رو دست بالا میگیری یه کارت بلد نیستی بکشی😂😂🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

ولی دخترعموی مامانم یه سری میخواستیم‌ناهار بخوریم باغ بودیم بعد گفت من باید میز ناهارخوری باشه وگرنه نمیتونم بخورم :/

بعد که رفتن با دخترخالم حسابی خندیدیم😂