2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نمیشه هیچ وقت ؟

چرا دکترش گفت بزرگتر که بشه خوب میشه فقط باید واسه آسم و آلرژیش رعایت کنم که زودتر خوب بشه مثلا پتوی پرز دار اصلا استفاده نمیکنم بالش زیر سرش پشم شیشه اسفند دود نکنم بوی عطر بده در حضورش جاروبرقی نکشم

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

واکسن پنوموکوک و آنفولانزا نزدی؟

آره شهریور دو دوز آنفولانزا زدم بعد اینکه بستری شد دکترش گفت واکسن پرونار براش بزنم همون پنو مو کوکه ولی این بهتره

آسم آلرژیک در چه حده؟ یعنی هر روز اسپری میزنه؟

نه هروقت مریض میشه سخت تر از بقیه بچه هاست فقط وقتی مریض میشه تا دوهفته بعد از مریضی ام اسپری استفاده میکنه ولی هرروز قرص مونته لوکاست استفاده میکنه

بعد بستری دوم پرونار زدی؟تو زمستون میشه زد؟میگن سلامت کامل باشن

آره بعد بستری براش زدم یک ماه مدرسه نفرستادمش و بیرون نزدم که خوب خوب بشه بعد واکسن براش زدم

چند روز

تب سه چهار روز ولی سرفه ده روز که با آنتی بیوتیک و اسپری کنترل نشد بعد دکتر گفت عکس از ریه ش بنداز عکسو که دید گفت باید بستری بشه دیگه داروی خوراکی تاثیر نداره باید وریدی استفاده کنه