2777
2789
عنوان

اداهای عجیب سر سفره

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 73 پست

حالا سفره ن ولی یه خاطرس باحاله میگم

یه روز درمغازه پدرم بودم یه مشتری اومد خرید کرد حساب کردم واسش کارتخوان رو گرفتم جلوش گفتم لطفا کارت بکشید گفت ن خودتون بکشید گفتم شرمنده ولی کروناس و نمیتونم دست بزنم خودتون لطف کنید کارت بکشید بقیشو خودم انجام میدم دیدم خریدا رو گذاشت و قهر کرد رفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خواهرشوهرم وسط عروسی ما اومده میگفت چرا جوجه دادید من از جوجه بدم میاد باید واسه من کوبیده میگرفتید گفتم ببخشید که غذا رو هم خانواده خودتون انتخاب کردن فک کرده خونه ننشه سر سفره پسرارو بلند کنن بفرستن برای ملکه کوبیده بخرن بیارن🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر جایی دعوت باشیم غذایی بزارن تو سفره که نخورده باشیم یا کلا معلوم نباشه خوبه یا بد  شوهرم م ...

من واقعا از این رفتار همسرم شاکی ام .‌همیشه باعث دلخوری و ابروریزی میشه . حالا نصف بشقاب غذا چیه دیگه بده بره پایین

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
حالا سفره ن ولی یه خاطرس باحاله میگم یه روز درمغازه پدرم بودم یه مشتری اومد خرید کرد حساب کردم واسش ...

واااااااه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من واقعا از این رفتار همسرم شاکی ام .‌همیشه باعث دلخوری و ابروریزی میشه . حالا نصف بشقاب غذا چیه دیگ ...

شوهر منم مثل شوهر شماست حتی حاضر نمیشه گاهی بچشه ببینه خوبه ماست و سالاد میخوره به غذا دست نمیزنه🥴🥴

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من واقعا از این رفتار همسرم شاکی ام .‌همیشه باعث دلخوری و ابروریزی میشه . حالا نصف بشقاب غذا چیه دیگ ...

شوهر منم خیلی روی غذا حساسه 

بعد بخوره هم غر میزنه حالم بده

سوم راهنمایی بودم،ماشاالله پرخوراک بودم اونموقع وواسه هیچ غذایی نازنمیاوردم،یه روزسرسفره بودیم هممون وشوهرخواهرمم بود،مامان گفت سحرهمه چی میخوره حتی کله ی مار،بعدهمه بهم نگاه کردنوخندیدن،منم گریه کردم ورفتم داخل اتاقم🤦‍♀🤦‍♀️😩😩😪

لطفالایک نکنید،ممنون
حالا سفره ن ولی یه خاطرس باحاله میگم یه روز درمغازه پدرم بودم یه مشتری اومد خرید کرد حساب کردم واسش ...

حتما بلد نبوده خجالت کشیده بگه