2777
2789
عنوان

اداهای عجیب سر سفره

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 73 پست

😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجی خدا خیرت بده منم بلد نیستم میای خصوصی یادم بدی؟ 😅❤️

کاری نداره که😥،اون قسمت مشکی کارت که پشتش هست و مثل نوار چسب برق مشکی میمونه همه اطلاعات کارت تو اون هست و باید طوری کارت بکشید که اون قسمت مشکی با بخش داخلی کارتخوان تماس داشته باسه تا اطلاعاتش قابل خوندن باشه واسش همین🤷‍♂️

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
کاری نداره که😥،اون قسمت مشکی کارت که پشتش هست و مثل نوار چسب برق مشکی میمونه همه اطلاعات کارت تو او ...

دمت گرم تا اینجاشو میدونستم 

اخه من هیچ وقت تنها بیرون نرفتم یا نقد حساب کردم واس همین پرسیدم

بازم ممنون

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
🤷‍♀️🤷‍♂️کاملا بدون شرح🤣

🤣🤣یعنی خدا رحم کرده که کروناس و من ماسک میزنم و پشت ماسک میخندم وگرنه اگه ماسک نمیزدم یا از خجالت اب میشدن یا میگرفتن میزدنم به خاطر خندیدن🤣🤣🤣

خاله م رفته بود مهمونی می‌گفت دیدم خیلی هپلی دارن غذا درست میکنن یهویی گفته بود ای دندونم ای دندونم که غذا نخوره واقعا فکر کنم حق داشته

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤐🤐🤐🤐

خاله م رفته بود مهمونی می‌گفت دیدم خیلی هوای دارن غذا درست میکنن یهویی گفته بود ای دندونم ای دندونم ...

هوای چیه :/

ن این بهش برخورده که کارت رو ازش نگرفتم😅🤦‍♂️ واییی بهترین لحظه اونجاس که یه سری از خانوما که میان ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
ویرایشش کردم هپلی،،،شلخته

😂اوکی

😂😂🤣🤣اره منم دیدم همچین کسایی

خیلی زشته به خدا😓

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜