2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۵۰۰ پدرم از کار افتادست همینم خیلیه

هر چی که داده لطف کرده...بگو برو قرض کن من برم سیسمونی بچمو بخرم...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

به هیچ عنوان قبول نکن چون الان لباس کهنه بپوشونی به بچه ات فردا چه شوهرت و چه خونواده اش انتظار دارن باز این کارو ادامه بدی , بگو من با هزار آرزو بچه اوردم قرار نیس بچه ام کهنه ی بقیه رو بپوشه 

۴۵۰۰ پدرم از کار افتادست همینم خیلیه

وای خدای من 

چطوری ۴۵۰۰را میخوای ۵۰۰ تومن جمع کنی 

جدی باش 

بگو مادرم میاد بریم خرید 

در ضمن اگه قبول نکرد حتما حتما جلو خانواده ات و خانواده ایشون عنوان کن که ۴۵۰۰همسرت خرج کرده و پدرت هزینه را تقبل کرده

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
آخه خانوادم پولو دادن.اگه نداده بودن دلم نمیسوخت

اصلا کوتاه نکن به هیچ وجه...بگو ۴۵۰۰منو بده...مادر پدر من موظف نیستن که..

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
آخه خانوادم پولو دادن.اگه نداده بودن دلم نمیسوخت

اره واقعا دست پدر مادرت درد نکنه 4500خیلیبیی پوله ها میشد کلی وسیله خرید بچه من خوله هم نداره یه حوله دست و صوذت دارم با اون میخوام حموم ببرمش

.🌸🌹🌼🌹🌸.