2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 260 پست
منم بخاطر همین نمیخوام کوتاه بیام ک براش عادت نشه

خدا کمکت کنه ولی بنظرم تنبیهش کن بگو وظیفته نداشتی نمیخاسی بچه بیاری....مسئولیت پذیر باش غیرت نداری مگه.اینطوری شاید بهش بربخوره یکاری بکنه...اگه مامانت پول سیسمونی رو نمیداد شوهرت نمیخاس اجاره خونه بده؟ببخشیدا یکم خودشو وا داده

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
پول نمیده میگه ندارم.حوله و پتو وبالش هم میخوام بخرم ولی میگه ندارم

به امید همسایه بچه دار شد؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله و پتو شخصیه اونم واسه نوزاد باورم نمیشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

اگه واقعا نداره بگو ازکسی قرض بگیره خب بچه مریضی میگیره بالباس کهنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

سلام 

پدر و مادرت چه مقدار پول واریز کردند؟؟؟

البته عذرخواهی میکنم سوال کردم 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
خانوادش پرش کردن فکر کنم

اصلا کوتاه نیااااا اصلا...اگه مامانت بجای پول سیسمونی چند دست لباس دست دوم میداد شوهرتو خونوادش چیکارت میکردن؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مگه خرج بیمارستان و خونه رو باید پدر و مادرش بدن؟

مریضی خبر نمیکنه کف دستشو بو نکرده که ایشون مریض میشه بی انصاف نباشیم

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
من نمیخوام پدر و مادرم فکر کنن اگه اونا پول نمیدادن من بیمارستان میموندم یا صاحبخونه مینداختمون بیرو ...

خیلی شوهرت بیخیاله....مینداخت بیرون یه فکری میکرد....یا اینکه پول ترخیص تورو از خانوادش یا کسی میگرفت قرضی چیزی

اخه پول سیسمونی

اصلا چقد بود؟

درضمن کاش نمیگفتی مامانت ریخته به حسابت یا کارتت و قایم میکردی

آخه ۸۰ میلیون داشت میگه سهام خریدم الان ندارم

واقعا اگه نزدیک من بود تا الان خفش کرده بودم

خیلی ....کرده  ک به بچه نوزاد لباس کهنه ی بقیه رو بپوشونی در حالی ک پدر و مادرت پول سیسمونی رو دادن😒حتی شده طلا بفروش ولی اینکارو نکن.در حد همون پولی که دادن طلا بفروش سیسمونی بخر

ببخشید 

شما که وضع زندگیتون رو میدونستید و اخلاق شوهرتون رو 

چرا از این آدم بچه دارشید  

بنظرتون الان‌اون بچه زندگی قشنگی خواهد داشت ؟ 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .