2777
2789
عنوان

رفع دلتنگی...

153 بازدید | 21 پست

کمکم کنید با نظراتون🥺

دلم برای خیلیا تنگه که فعلا شرایطش رو ندارم که ببینمشون

بعضیاشون که دیگه نیستن ودلتنگی براشون و زندگی کردن با خاطره هاشون جزو روزمرگی هامونه🙃

بعضیاشونم که هستن نمیشه رف دیدشون بغلشون کرد حسشون کرد با تمام وجود با اینکه هستن ولی نیستن🥺

شما برای رفع دلتنگیاتون چیکار میکنید؟

نظرای قشنگتونو بگید برام💜

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

عکسش رو نگاه میکنم گریه میکنم😄😢

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم گریه کن با آهنگ تا سبک شی بعد خودتو بیخیال کن چیزای شادو مثبت فکر کن آهنگ بزار برقص آرایش کن سعی ...

اره مطمئنم خیلی تاثیر میزاره💛

اونایی ک کلا توی این دنیا نیستن مثل مامانم، گریه میکنم بهش فکر میکنم اهنگایی ک دوست داشتو به یادش گوش میدم یه سوره قرانی صلواتی چیزی براش میفرستم و اینکه خاطرات خنده دارمونو تعریف میکنم برا بقیه ک بخندیم، بقیه هم شرایط باشه بهشون زنگ میزنم یا پیام میدم. شرایط نباشه دلتنگیامو مینویسم

اونایی ک کلا توی این دنیا نیستن مثل مامانم، گریه میکنم بهش فکر میکنم اهنگایی ک دوست داشتو به یادش گو ...

منم مامانم نیست خیلی سخته😢نوشتن حال آدمو خوب میکنه💙

منم مامانم نیست خیلی سخته😢نوشتن حال آدمو خوب میکنه💙

خیلی خوبه👌هیچ نبودنی مثل نبودن مامان ادم نیست یعنی همه دنیا نباشه ولی مامان پیش باشه😔 اصلا پیشم نباشه ولی بدونم نفس میکشه یا بشه صداشو شنید هم ته خوشبختیه