2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیایین کمک هرچی بیشتر باشین بهتره خیلی مهمه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ط و شوهرت طوری رفتار کنین که خانوادها شماهارو دوس داشته باشن هم خانواده ط شوهرتو دوست داشته باشن هم خانواده شوهرت ط رو

تلاشتو بکن

اگه دیدی فایده نداشت و قبول نمیکنن پای زندگیت باش چون تهش شوهرته که برات میمونه از اون طرفم احترام خانواده ها رو نگه دار تا جایی که میتونی ولی نذار تاثیرگذار باشن تعادل حفظ کن که به نفع ط و زندگیته

ط و شوهرت طوری رفتار کنین که خانوادها شماهارو دوس داشته باشن هم خانواده ط شوهرتو دوست داشته باشن هم ...

مرسی گلم واقعا اولین باره ک این همه راهنمایی خوب تو زندگیم دیدم

مرسی گلم واقعا اولین باره ک این همه راهنمایی خوب تو زندگیم دیدم

قابل دار تقدیم شما 🙂😂

چون ادم یه بار زندگی میکنه و باید نهایت لذتو ببره برای خوشبختیت تلاش کنو دعا کن برای خودتو همسرت

همیشه هم مثبت فکر کن خوش بین باش به خودت تلقین کن همه چی طبق میل و صلاحت پیش میره

موفق و پیروز باشی 🌙💕

اصلا به طلاق فکرنکن. برو سر خونه زندگیت. به خاطر حرف بقیه تو چرا باید طلاق بگیری. الان شوهری که واقعا عاشق زنش باشه خیلی کمه. تو باید برا زندگی خودت خط قرمز داشته باشی. بهشون بگو شوهرم خط قرمز منه. البته هیچ وقت به خانواده ت بی احترامی نکن. به قول گفتنی با پنبه سر ببر

توعم ساکت موندی ک هر کاری میخان بکنن برو با شوهرت زندگیتو بکن هیچکسم برات مهم نباشع

اخه من بلدنبودم چجوری باهاشون حرف بزنن اما الان فهمیدم خیال میکنن من هنوز ادم قبلیم ک ب راحتی برام تصمیم بگیرن ولی با راهنمایی های امشب یاد میگیرم چجوری از خودم و تصمیمم دفاع کنم