2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیایین کمک هرچی بیشتر باشین بهتره خیلی مهمه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 46 پست
وا به اونا چه ناراحت نشو خانوادت نرمال نیستن منطقی اصلا نیستن ریدن وسط زندگی هم براشون مث اب خوردنه

دقیقا عزیزم خستم از دخالت خستم از اینکه نمیتونم خودم یچیزو انتخاب  کنن ساده میگن ک ما نمیزاریم باهم زندگی کنین

ارع عزیزم دخالت تا این حد خانواده من تو آب خوردنمم دخالت میکنن از زمانی ک بچه بودم هیچ وقت هیچی از ز ...

عزیزم ایشالله زودتر بری سرخونه زندگیت

ولی حواستو جمع کن، اینطور که معلومه خانوادها هاتون میتونن واقعا باعث مشکل تو زندگیتون شن

ولی بد هوشمندی و سیاست میتونی روابط رو کنترل کنی تا به زندگیت خدشه ای وارد نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چجوری ب خانوادم بیان کنم ک میخوام بمونم با شوهرم اونا همش میگن ک ما برا خودت میگیمو از این حرفا

خیلی راحت

شما واسه خودت ی خانواده داری مگه بچه ای هنوز برات تصمیم‌میگیرن؟ 

شوهرت عیب و ایرادش چیه ک میگن بخاطر خودت میگیم‌؟ لطفا اختیار زندگیتو بگیر دستت پاشو برو سر خونه زندگیت بگو شوهرم خوبه میخوام زندگی کنم مگه طلاق بچه بازیه؟ 

والا اینجوری ک شما گفتی خانوادت اصلا هم ب فکر شما نیستن مگر این ک همسرت مشکل خاصی داره ک نگفتی ب ما 

اگه مشکلی نداره برو بشین سر زندگیت 

بخاطر هیچکس زندگیتو خراب نکن مخصوصا که عاشق هم هستین شما طرف شوهرت باش دعوای دیگران به شما ربطی ند ...

خب همون دیگ اونا نمیزارن میگن نمیشه او آینده ندارین با اینکه ما واقعا عاشق همیم از همه لحاظم تعمین میشم مطمئنن

خب همون دیگ اونا نمیزارن میگن نمیشه او آینده ندارین با اینکه ما واقعا عاشق همیم از همه لحاظم تعمین م ...

یعنی شما حق نداری خودت برای زندگیت تصمیم بگیری؟ چرا بایدبه اجبار خانوادت از همسرت جدا بشی؟

خب من چجوری به خانوادم بیان کنم ک شوهرمو خیلی خیلی دوس دارم و نمیخوام ازش جدا شم

زبون بریز براشو خواهش کن به شوهرتم بگو بیاد دلشونو بدست بیاره بگه من با خانوادم فرق دارم

خب من چجوری به خانوادم بیان کنم ک شوهرمو خیلی خیلی دوس دارم و نمیخوام ازش جدا شم

عزیزم این چه حرفیه؟ وقتی میگن جدا شو بگو دوسش دارم مگه طلاق به همین راحتیه چرا باید بشینی و نگاه کنی تا بقیه برات تصمیم بگیرن؟ راحت بگو همسرمه دلم نمیخواد طلاق بگیرم خوشم نمیاد کسی تو زندگیمون دخالت کنه

بخدا تو این چند وقت ک باهمیم من تازه معنی زندگیو فهمیدم از ته دل میخندم و واقعا خوشم 

حیفه بخدا مرد خوبیه که طرف توعه هرچی هم بشه پشتش باش ،کلا سعی کن با زبون خوش و نهایت مهربونی منطق قضیه رو جمع کنی

یعنی شما حق نداری خودت برای زندگیت تصمیم بگیری؟ چرا بایدبه اجبار خانوادت از همسرت جدا بشی؟

خب اونا معتقدن که صلاح من اینه بدون اینکه منو در نظر بگیرن

عزیزم این چه حرفیه؟ وقتی میگن جدا شو بگو دوسش دارم مگه طلاق به همین راحتیه چرا باید بشینی و نگاه کنی ...

واییی مرسی عزیزم شاید این یکی از مهم ترین حرکت های زندگیم باشه ک بتونم برا خودم انجام بدم