دخترم رو برده بودم چکاپ ماهانه پیش دکترش بعد واژه رو که نگاه کرد گفت بستست باید باز بشه چون چسبندگی داره با گوش پاک کن خودش باز کرد . تاحالا کسی این مشکل رو داشته؟؟
خدای من در مورد هرچی میدونن و نمیدونن باید اظهار نظر کنن
بله باز میکنند بعد همپماد استروژن کونژوگه میده که بزنی تا باز بمونه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اخه خیلی گریه کرد موقع باز کردن ترسیدم گفتم نکنه گوش پاک کن رو برد داخل مشکلی واسش پیش بیاد
پماد زد بهش ؟آخه دکتر پماد زد برا دختر من بعد خیلی خیلی آروم بازش کرد..دختر من که دس بهش بزنی شهرو میزاره رو سرش..اصلا گریه نکرد
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نمیدونم والا من اصلا آنقدر حالم بد شد که نگو دکترش خیلی دکتر خوبیه دکتر محمد ترکمن فوق تخصص نوزادان
خب پس حتما اونم ترسیده.طفلی.....انشالله که دیگه درست میشه اصلا نگران نباش عزیزم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سلام عزیزم خوبین پماد هنوز دارین لطفا بهم پیام بدین خیلی واجبه بدجور نیازدارم
سلام عزیزم...نه والا...اسباب کشی کردیم...دیدم تاریخش مال پنج سال پیش بود...گذشته بود.انداختمش...شرمنده
والا من تو بیمارستان کارمیگردم قبلا دکترا بعد زایمان میومدن معاینه نکزاد اونجارو فقط ظاهرشو میدیدن.فقط مقعدو چک میگردن که باز باشه.نوزاد همینکه بدون درد ادرار کنه براشون کافی بود
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ