دخترم رو برده بودم چکاپ ماهانه پیش دکترش بعد واژه رو که نگاه کرد گفت بستست باید باز بشه چون چسبندگی داره با گوش پاک کن خودش باز کرد . تاحالا کسی این مشکل رو داشته؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خب دکتر برای چکاب همه جا هست...منو بهم گف پوشکشو باز کن میخام حرکات ران هاشو ببینم یه وقت انحرافی چیزی نداشته باشه پاهاش....بهو گف اِ...بدنش چسبندگی داره... اگر معاینه نمیکرد سن بالا باید عمل بشه دیگه پماد کارساز نیس...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نمیدونم ولی بهتر که نگاه کرده حداقل بچه براش مشکلی پیش نمیاد
برا همه نوزاد دخترا نگا میکنن؟
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
اره..پمادو فک کنم هنوز دارم میخای عکسشو بفرستم برات؟
پس اشکالی نداره؟من خیلی ترسیدم گفتم نکنه نباید بازش میکرد
نه هیچ مشکلی نداره عزیزم...من همون پنج سال پیش اومدم همین جا و خیلی تحقیق کردم...منم ترسیده بودم...دیدم خیلیا گفتن بچشون اینطوری بود و اصلا مشکلی نیس...چون اگه توجه بهش نشه سن بالا بره دیگه خدای نکرده باید عملش کنن...