2777
2789
عنوان

بی حسی شکم بعد سزارین

989 بازدید | 12 پست

تقریبا ۴۰ روز از زایمانم میگذره ولی هنوزم اون قسمت که پاره کردن دور و برش بی حسه وقتی دست میزنم میخارونم یه حس گز گز و سوزن سوزن شدن داره ولی حس خارش نداره

خدایی طبیعی خیلی بهتر بود، من برمیگشتم عقب هرررررجور شده طبیعی رو انتخاب میکردم و انجام میدادم بعد این همه روز من هنوز آدم سابق نشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر کی سزارین کرده بعد از چند سال میگ یه جام عیب کرده یا دیسک کمر و گردن گرفته 

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰

حالا تو یه تاپیک یه خانومی بگه سزارین خوبه همه میگن خوبه راضی بودیم یکی نمیگه بده حالا الان من دو دلدشدم برم سز یا طبیعی هرکی یه چیزی مسگه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
ای بابا فکرمیکردم بهتره

ن باوو  اصلا اونجوری یکم شکل واژن میره ک عمل زیبایی میکن اینجوری عملت کنن تا اخر عمر عیب ناک باشی ب چ درد میخوره

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰
حالا تو یه تاپیک یه خانومی بگه سزارین خوبه همه میگن خوبه راضی بودیم یکی نمیگه بده حالا الان من دو دل ...

نه نههههه من حقیقت رو گفتم به منم هیچکی راستشو نگفت کاش یکی بود به منم میگف 

حالا تو یه تاپیک یه خانومی بگه سزارین خوبه همه میگن خوبه راضی بودیم یکی نمیگه بده حالا الان من دو دل ...

من سز بودم کاملا راضیم 

اگه طبیعی بود این حسو با بخیه جای دیگه داشت حتی تو نشستن

درسته هردو عوارض دارن ولی من طبیعی نمیتونم چون برای بچه ام میترسم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏